09/08/2014, Saat: 17:00
executive-shaving.co.uk geltir özel indirimi
|
09/08/2014, Saat: 20:02
Çok teşekkürler
C6603 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
13/01/2015, Saat: 21:26
@impaticaret Mustafa Bey'in Proraso Pre Shave getireceği yok, bende buradan alayım dedim
Ödememi yaptım. Geltir kodunu kullandım. Kargoyu EU seçtim. Shona'dan mail geldi. Kargoyu EU seçtin, VAT'tına kan doğradık diye
13/01/2015, Saat: 21:35
Ahanda benim yazdığımı okumuşlar
(03/01/2015, Saat: 16:21)theunnamed Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bana kalırsa sitenin inisiyatifi bu @straht Bak şöyle izah edeyim çelişkiyi. Benim örneğim executive-shaving için.
www.BarbarosRazors.com
13/01/2015, Saat: 21:40
Ben kazançlı çıktım ama
13/01/2015, Saat: 22:20
13/01/2015, Saat: 22:22
(13/01/2015, Saat: 22:20)ooppss Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Posta sistemi ve vergi sistemi farklı farklı değerlendiriliyorsa da bizim hakkımızı yemiş olmuyorlarmı üstad? Nasıl yiyorlar üstadım, anlayamadım tam olarak ?
www.BarbarosRazors.com
(13/01/2015, Saat: 22:22)theunnamed Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Nasıl yiyorlar üstadım, anlayamadım tam olarak ?Biz AB üyesi olmadığımız için kurumlarımız farklı farklı entegre oluyor AB kurumları ile. VAT konusunda Türkiye ile ortak anlaşma yoksa bize vat iadesi yapmaları gayet normal. Diğer taraftan PTT ab ile entegre olmuşsa (farazi konuşuyorum,net bilgim yok) kargo ücretlendirmesinin ab üyesi imiş gibi olması anormal bir durum değil bana göre(ki işime öyle geliyor )
13/01/2015, Saat: 22:36
(13/01/2015, Saat: 22:26)ooppss Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Biz AB üyesi olmadığımız için kurumlarımız farklı farklı entegre oluyor AB kurumları ile. VAT konusunda Türkiye ile ortak anlaşma yoksa bize vat iadesi yapmaları gayet normal. Diğer taraftan PTT ab ile entegre olmuşsa (farazi konuşuyorum,net bilgim yok) kargo ücretlendirmesinin aba üyesi imiş gibi olması anormal bir durum değil bana göre(ki işime öyle geliyor ) Hayır komşum aslında kesinlikle dediğiniz gibi. Bir yurt dışı seyahatinizde örneğin Almanya'ya gittiğinizde Yunanistan'a ve Türkiye'ye gönderim ücretlerini bir posta idaresine sorun. Fiyatın aynı olduğunu göreceksiniz. Yaptıkları şey sadece şirket politikası. Çoğu şirket flat rate bir kargo ücreti belirler ve az olan ile çok olan kargo ücretini böyle dengeler. Yaptıkları şey bu.
https://instagram.com/buyukkotukurt/
13/01/2015, Saat: 22:39
(13/01/2015, Saat: 22:26)ooppss Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Biz AB üyesi olmadığımız için kurumlarımız farklı farklı entegre oluyor AB kurumları ile. VAT konusunda Türkiye ile ortak anlaşma yoksa bize vat iadesi yapmaları gayet normal. Diğer taraftan PTT ab ile entegre olmuşsa (farazi konuşuyorum,net bilgim yok) kargo ücretlendirmesinin aba üyesi imiş gibi olması anormal bir durum değil bana göre(ki işime öyle geliyor ) Şimdi anladım. Evet VAT gayet normal bir durum. Vallahi PTT’nin işi çok garip bu yönden bakarsak. Yaşadığım birşeyi anlatayım konuyla çok alakalı değil ama: Kanarya adalarında bir tane baseplate buldum (Restorasyon sırasında tarağını kırdım bendekinin) Adamdan Türkiyeye gönderip gönderemeyeceğini sorduğumda en ucuz 20€ ya gönderebiliyorum dedi. Bende dedimki o zaman bendekileri sana göndereyim zira ben sana 3€ ya gönderirim dedim ABD’den gelen bir paket en az 15 dolarken benim aynı ağırlıktaki paketi 7-8 dolara gönderebilmem garip.
www.BarbarosRazors.com
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: