02/02/2015, Saat: 10:25
@Aleksey in usturası keskin
Kesik yerleri, kontrol sorunu ve bastırma olduğuna işaret ediyor
Aleksey sakalı kesmeye değil usturayı daima yatay tutup doğrusal hareketlerle kaydırmaya odaklanın
Atlanan sakalları tekrar tutmak için açıyı dikleştirmeyin,bir yerden fazla geçmeyin
Jilet biraz daha batıcı ve kazıyıcı olabiliyor bazen
DE ve jilet kombinasyonları uygunluğu çelik usturaya rakip olabilir
@mavi,CUŞ'a dekan arıyordum bulduk galiba
Kesik yerleri, kontrol sorunu ve bastırma olduğuna işaret ediyor
Aleksey sakalı kesmeye değil usturayı daima yatay tutup doğrusal hareketlerle kaydırmaya odaklanın
Atlanan sakalları tekrar tutmak için açıyı dikleştirmeyin,bir yerden fazla geçmeyin
(02/02/2015, Saat: 02:49)asymptote Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Çelik ustura ile kesikli tıraş olmayı nasıl başardın? Usturaya elinin hiç alışık olmadığı belli oluyor..
DE benim cildimi daha bir yoruyor. Çelik ustura, kartuştan sonra en konforlu tıraşı sağlıyor.
Jilet biraz daha batıcı ve kazıyıcı olabiliyor bazen
DE ve jilet kombinasyonları uygunluğu çelik usturaya rakip olabilir
(02/02/2015, Saat: 02:50)Aleksey Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Solağım zaten bende sağ sıkıntı genelde ama biraz daha video izlemem lazım tutuş ve temel hareketler ile ilgili. Gözlük takıyorum, ordan yüzü gerdirme konusunda sıkıntı yaşadım. Ern ile tıraş olduğum bölgelerde kesik yok denecek kadar az, haftaya tekrar deneyeceğim.
Kesiklere hemen duştan sonra bastım madecassol-bepanthen karışımını.
(02/02/2015, Saat: 02:59)mavi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ÇUS'a hazırlananlara forum yönetici kulislerinden aldığım bilgiler:
1) Başvurularda DE ile tıraş videosu çekme şartı getirilecekmiş. DE tıraş tekniği doğru olanlar ve tıraşta tariş yaşamayanların başvurusu kabul edilecekmiş.
2) Sınav bu dönemden itibaren klasik usulde yazılı ve forum yönetici üyelerinin önünde ÇU ile tıraş uygulaması olmak üzere iki aşamada gerçekleşecekmiş. ÇU ile tıraş videosu çekenler forum yönetici üyelerinin önünde tıraştan muaf tutulacakmış.
Aldığım bilgiler duyum olmakla beraber resmi nitelik taşımaz.
@mavi,CUŞ'a dekan arıyordum bulduk galiba