Yorumları: 33
Konuları: 0
(05/02/2015, Saat: 15:18)Aleksey Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bazen kaşıntı tutuyor, memnun olsan da yeni maceralar arıyorsun. Memnun olmama rağmen büyük ihtimalle Barley'i elden çıkartacağım mesela. Hobiye dönüşünce iş zor.
İş hobiye girdiği zaman o psikolojiyi çok iyi anlıyorum.Bende orjinal film ve müzik albümleri koleksiyonu yapıyorum 4600 dvd oldu evde yer kalmadı neredeyse düşünün
Bazen hastalık gibi peşini bırakmıyor.Bunların belki 1300'ünü falan izlemişimdir.Zevk meselesi tabi
Yorumları: 52
Konuları: 1
05/02/2015, Saat: 19:56
(Son Düzenleme: 05/02/2015, Saat: 20:11, Düzenleyen: polo.)
Bu arada benim alıstırmalık wilkonson set de geldi
Umarım başarabiliriz ilk trasımızı
Yorumları: 104
Konuları: 5
05/02/2015, Saat: 20:18
(Son Düzenleme: 05/02/2015, Saat: 20:18, Düzenleyen: agieda.)
(05/02/2015, Saat: 19:56)polo Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Bu fırçayı benim kardeşim almış . Neden aldın dandik bu diyecekken ne kadar yumuşak olduğunu farkettim ve çok şaşırdım. Arko'yu müthiş köpürtüyor. Domuz olmasına rağmen (sanırım 3 yıldız) benim omegalar bunun yanında kirpi gibi kalıyor..
Hayırlı uğurlu olsun...
Cok tesekkür ederim komsum
Yorumları: 209
(05/02/2015, Saat: 19:56)polo Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
İlk traşının sonuçlarını paylaşırmısın komşu. Benim pek iç açıcı geçmedi acaba jelettemi tekniktemi sorun var...
Tabikide paylaşırım komşu.gerçi benimde ilk traşımı olcak inş. Hayal kırıklığı yasamam.
(05/02/2015, Saat: 23:24)polo Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tabikide paylaşırım komşu.gerçi benimde ilk traşımı olcak inş. Hayal kırıklığı yasamam.
Ben çömezim daha kesin ondan oldu. Kullan at bıçaklarda bile tersten alınca tahriş yapıyordu bunda da oldu.
05/02/2015, Saat: 23:40
(Son Düzenleme: 05/02/2015, Saat: 23:49, Düzenleyen: polo.)
Valla hayal kırıklığı yaşasakta ilk denemelerimizden isteğimiz verimi alamasakta pes etmemek Lazım.zamanla tekniğimiz oturtdukça ilerisi için cok daha düzgün ve sinekkaydı traşlarımızı yapabilcez.
Daha yolun cok başındayız biz su an emekleme dönemindeyiz gün gelir bizde koşmaya başlarız. en büyük avantajımız forumdaki arkadaşların tecrübeleri ve paylaşımları onlar bizim için cok önemli Biraz sabır,biraz metânetli olmalıyız
06/02/2015, Saat: 11:58
(Son Düzenleme: 06/02/2015, Saat: 12:00, Düzenleyen: polo.)
Wilkinson la bu sabah ilk traşımı oldum.
hiç bastırmadan 3 perde oldum arko traş sabunu ile,alet güvenilir olduğunu kannat getirdim ama wilkonson jiletini hiç beğenmedim boyun bölgesi biraz tahriş oldu,daha konforlu jilet arayasına girmem lazım.cok fazla acemelik cekmedim ama açı ve tutuş tekniğimi geliştirmem lazım tabii oda zamanla olur.kartuşu bundan sonra eve sokmam bile,her ne kadar ilk traşımı olduksak cok daha iyi kartuşlulara göre...doğru yolda olduğumu kanaat getirdim....bide cildim yumusak mild makinelere uygun olduğunu test etmiş oldum..agresif olanları beni bozar
15.20 gün sonrada yani biraz alıştıktan sonra edwin jagger de89 almayı düsünüyorum
.
(06/02/2015, Saat: 11:58)polo Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Wilkinson la bu sabah ilk traşımı oldum.
hiç bastırmadan 3 perde oldum arko traş sabunu ile,alet güvenilir olduğunu kannat getirdim ama wilkonson jiletini hiç beğenmedim boyun bölgesi biraz tahriş oldu,daha konforlu jilet arayasına girmem lazım.cok fazla acemelik cekmedim ama açı ve tutuş tekniğimi geliştirmem lazım tabii oda zamanla olur.kartuşu bundan sonra eve sokmam bile,her ne kadar ilk traşımı olduksak cok daha iyi kartuşlulara göre...doğru yolda olduğumu kanaat getirdim....bide cildim yumusak mild makinelere uygun olduğunu test etmiş oldum..agresif olanları beni bozar
15.20 gün sonrada yani biraz alıştıktan sonra edwin jagger de89 almayı düsünüyorum
Tersten aldınız mı yoksa sadece çıkış yönünde mi aldınız? Jileti gerçekten çok kötü, derby bile daha kötü aletle iyi sonuç vermişti wilk. jilete göre...
.