Yorumları: 240
Konuları: 14
Arkadaşlar yeni başlayanlara genelde DE 89 tavsiye ediyoruz tabi ki mantıklı ve doğru bir başlangıç aleti.Ancak bana @1912 üstadın gönderdiği Feather Popular da göz ardı edilmemeli.Çok rahat bir makine,biraz hafif olması dezavantaj olarak düşünebilir belki ama kartuşa benzer kullanımıyla geleneksele geçişte bastırmamak için avantaj da sağlayabilir.Personna mavi comfort coated jileti geç keşfetmişim.Stoklar tükenince daimi jiletim olur.Herkese keyifli hafta sonları dilerim.
Mehmet ÖZAYDIN-Bursa
Hadi hayırlı tıraşlar...
Yorumları: 248
Konuları: 6
C.V. Heljestrand MK No 31 Fildişi Ustura
Simpson Chubby 2 Best Badger Tıraş Fırçası
Arko Berber Tıraş Sabunu
Arko Classic Krem
Penhaligon's Elixir EDT
Yurtta barış, dünyada barış. Atatürk
Yorumları: 143
Konuları: 13
Dün gece Baktım ki 2 haftalık sakal yüzümü kaşındırıyor ve kızarıklık yapmaya başlıyor hemen aldım elime yumamı ve kaba bastığım arko sabunumu hemen güzel sinekkaydı bi tıraş oldum.Jiletimi ilk defa Gillette 7'o Clock Sharp edge Yellow kullandım.Sakal çok olduğundan biraz çekme yaptı sanki.2.tıraşını da deniyeceğim bakalım 2 hafta sonra.Güzeldi ama köpük de iyiydi üzerinde aktı gitti.Ardından da gillette balsam süper kokulu hemen sürdüm.Gece uyudum güzel bir uykunun ardından sabah bi kalktım bütün o küçük kızarıklık gitmiş hoşuma gitti.Hem içim hem de yüzüm rahatladı.Uyurken sakallar batıyordu yastıkta.Bunu hoş bir kahvaltı ile kutladım.Bundan sonra en fazla 2 hafta uzatırım çok önemli bişey olmadığı sürece.
Yorumları: 983
Konuları: 10
Tıraş aleti: Yuma
Tıraş jileti: Voskhod (3)
Tıraş fırçası: Vie-Long Beyaz At Kılı
Kase: El yapımı seramik
Sabun: Jobbs Men Revolution Aloe Vera
AS: Barbasol Brisk
Sinekkaydı tıraş! Yuma bir harika! Aloe vera'lı tıraş kreminin yumuşatıcı ve rahatlatıcı etkisini de gözardına atmamak lazım tabi
Arkolik
Ekipman: http://tinyurl.com/recklesstr
Sağlık, çevre ve bütçeniz için Bisiklet sürün, sürdürün..
Yorumları: 2,889
Konuları: 24
- Proraso 'Eucalyptus&Menthol' pre-post krem
- I Coloniali 'Mango' tıraş kremi
- Custom finest fırça
- Custom 'the ear cutter' ustura
- Rebul Ice kolonya
"Keen as this razors edge invisible" W. Shakespeare
Yorumları: 7,952
Konuları: 98
Sıhhatler Olsun @Chinaski
Hattori Hanzo kılıcı gibi ortaya çıkmış kulak katili
Teşekkür ederim @ihtilaf üstadım. Dün usturayı 12k + kromoksit + demiroksit ile iyice keskinlestirdim. Çok etkili oldu; hem çok keskin hem pürüzsüz, sıfır tahriş tıraş veriyor.
Wedge usturaların bu özelliğini seviyorum.
Yorumları: 7,952
Konuları: 98
Usturanın ağzına havadan süzülerek bir saç teli düşse kendiliğinden kesilecek !
Yorumları: 776
Konuları: 8
Pazar Sabah Acele İlk Yuma Traşım
gayet memnun kaldım.
*Prorasa Tıraş Öncesi Mentollü
*Proraso Tıraş Kremi Memtollü
*Yuma
*Polsilver (2)
*Omega 13522
*Zaza Şap
*Proraso Tıraş Sonrası Balm
(08/02/2015, Saat: 12:26)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Usturanın ağzına havadan süzülerek bir saç teli düşse kendiliğinden kesilecek !
Üstat hht testini 4-5 ayarında geçiyor. Uzak Doğu filmlerindeki kılıç sahnelerini hatırlattı söylediğin