Yorumları: 695
Konuları: 0
Günün hezimeti diye baslik olmayinca buraya ekledim
Aslinda dunden kalma foto, ilk defa bir DE ile tras oldum. Kendimce bir sinekkaydi oldu, sinekler boyun bolgesindeki kan goletlerinde kaydilar
Dusumu aldim, sabunu yuzde uzun uzun uyguladim, gayet de guzel bir kopuk olustu, forumdaki tavsiyelere istinaden de minimum baski ile uyguladim makinayi.
Sonuc oldukca basarisiz bir tras. Cok kopuk olusturmasina ragmen jiletle gectigim yerlerde hic kayganlik hissetmedim, tahrisin sebebi bu galiba diye dusunuyorum.
Yarin sabah ayni sartlarda sadece sabunu degistirerek (bu sefer Tabac ile) bir daha tras olacagim. Bu isi cozene kadar denemelere devam
Yorumları: 7,952
Konuları: 98
Geçmiş olsun
Forumda kan bankamız var rahat olun
Fırçanız çok iyi
Derby yerine keskin bir jilet kullanın
Popular hafif olduğu için bazı bölgelerde tekrar ve bastırma ister ama yapmayın
Geçmiş olsun
(14/02/2015, Saat: 21:31)naayi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Günün hezimeti diye baslik olmayinca buraya ekledim Aslinda dunden kalma foto, ilk defa bir DE ile tras oldum. Kendimce bir sinekkaydi oldu, sinekler boyun bolgesindeki kan goletlerinde kaydilar
Dusumu aldim, sabunu yuzde uzun uzun uyguladim, gayet de guzel bir kopuk olustu, forumdaki tavsiyelere istinaden de minimum baski ile uyguladim makinayi.
Sonuc oldukca basarisiz bir tras. Cok kopuk olusturmasina ragmen jiletle gectigim yerlerde hic kayganlik hissetmedim, tahrisin sebebi bu galiba diye dusunuyorum.
Yarin sabah ayni sartlarda sadece sabunu degistirerek (bu sefer Tabac ile) bir daha tras olacagim. Bu isi cozene kadar denemelere devam
@ihtilaf: tavsiyeleriniz icin tesekkurlar ustadim
elimde feather jiletler de var, ama arkadaslar fazla keskin diye ilk tras icin tavsiye etmemislerdi.
Bugun itibariyle elime epeyce yeni malzeme gecti, ama Popular + BlueBird'a sadece sabun degisikligi ile bir sans daha versem mi?
Sakallar seyrek ve sert değilse bird diğer adıyla derby olabilir
Popular ve derby çok mild bir kombine olduğu için çene altı ve boyun kısmındaki yatık sakallarda başarısız olur.
edit : @naayi
(14/02/2015, Saat: 22:31)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sakallar seyrek ve sert değilse bird diğer adıyla derby olabilir
Popular ve derby çok mild bir kombine olduğu için çene altı ve boyun kısmındaki yatık sakallarda başarısız olur.
edit : @naayi
o zaman kombinasyon bastan yanlis olmus, sakallar zimpara gibi ve gayet bol
o halde denemeyi baska jiletle yapayim..bilgilendirme icin cok tesekkurler ihtilaf komsum
Yorumları: 1,512
Konuları: 11
Bastırmadığınız sürece keskin jilet sıkıntı çıkarmıyor. En azından benim deneyimim bu yönde şimdiye kadar.
Yorumunuz için teşekkürler Aleksey.
Ben aslinda doğrudan feather jiletle girisecektim sakallara, ama sonra bu bird ile yaptım ilk denemeyi
Elimde yeşil ve mavi astra da varmis, yorumlara bakıp ya feather ya da astralardan biriyle çıkacağım rövanşa.
Biraz kanli da olsa tecrübe boyle kazaniliyor galiba trasta
Yarın dinlensin alyuvarlar
Ben trasi perşembe oldum, yani 2 gündür dinleniyordu sakallar, tahrisim benim uzun surmuyor zaten
Japon çeliği is başına..
Yorumları: 4,928
Konuları: 96
(15/02/2015, Saat: 00:08)naayi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben trasi perşembe oldum, yani 2 gündür dinleniyordu sakallar, tahrisim benim uzun surmuyor zaten
Japon çeliği is başına..
Komşum o da uzunmuş bana göre. Benim tahriş 1 gün sürüyor en fazla. Kısmetse Paul'un kösele seviyesine ulaşırım 40 lı yaşlarda
https://instagram.com/buyukkotukurt/