Yorumları: 59
Konuları: 4
(16/02/2015, Saat: 10:58)cihankeskin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu günün tıraşı uzun uzun rahat rahat 2 günlük sakala yapılan en keyifli tıraşlarımdan birisiydi. Perma-Sharp Futur'da çok güzel sonuç verdi. Futur'u keskin jiletlerle de eşleştirmeye alışıyorum sanırım. Boyun bölgesinde bir iki ufak kesik oldu onu da Avene Cicalfate kremle hallettim. 2-3 saate izi bile kalmadı.
komşum sıhhatler olsun pinaud dan memnunmusun?tavsiye edermisin
Yorumları: 4,928
Konuları: 96
(16/02/2015, Saat: 14:20)Seryoga434 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: komşum sıhhatler olsun pinaud dan memnunmusun?tavsiye edermisin
Teşekkürler komşum. Ben Pinaud'dan çok memnunum. Kokusunu da çok seviyorum. Tavsiye ederim kesinlikle. Bitince tekrar alacağım az üründen birisidir.
https://instagram.com/buyukkotukurt/
Yorumları: 1,512
Konuları: 11
@cihankeskin @Mehmet Kiraz komsularim, girince alisiyosunuz diyim cesaret konusunda. Kesiklerden korkmadigim icin sanirim bana urkutucu gelmiyor ustura. Aklima kubrick filmi geldi, How I Stopped Worrying and Started the Love the Ustura.
Sihhatler olsun komsum, bir brut sever olarak pinaud'u da fazlasiyla merak ediyorum. Zaten old men scent kokusuna cok katilmiyorum, o yuzden drugstore as olayina sicak bakiyorum.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorumları: 621
Konuları: 6
Yorumları: 4,928
Konuları: 96
https://instagram.com/buyukkotukurt/
Yorumları: 1,512
Ama guzel ornek nukleer savas cikmamasi icin, icerigini gercekten begendigim bir film. Saka bir yana gercekten anliyorum kesikten cekinseydim ben de mesafeli dururdum usturaya. Hele is yasaminda daha sikintili olacagini tahmin ediyorum. Ancak pratik yaptikca kesikler azaliyor, cambazlik yapip sacmalamadikca kesik olmuyor su an bende mesela.
@Mehmet Kiraz komsum ben zaten Istanbul'dayim genellikle, tatile Izmir'e gidiyorum. Yazin yapariz bir organizasyon
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorumları: 1,383
(16/02/2015, Saat: 00:39)ozgun41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: smurf
small men under red flag )
fondaki rubailerde guzelmis
hayyam candir
semerkant ve alamut kalesi ni de okuyun cok keyifli kitaplardir.
Alamut kalesini okuyayım ustad bı o kaldı zaten
Yiğit harmanları, yığınaklar,
Kurulmuş çetin dağlarında vatanların.
Dize getirilmiş haydutlar,
Hayınlar, amana gelmiş,
Yetim hakkı sorulmuş,
Hesap görülmüş.
Demdir bu... Ahmed Arif
Yorumları: 59
Konuları: 4
Thiers İssard Le Dandy
horsehide cordovan strop