Yorumları: 2,008
Konuları: 38
Bugün tıraştan sonra denedim. 5 günlük sakalı Merkur 11C ile tıraş edince biraz tahriş olmuş.( Şap sürerken anladım)
Aftershave yüzüme sürdüğüm anda yanmaya başladı. Sonra içeriğine baktım ve tahminim doğru çıktı. Alkol var. Bi an yüzümü yıkamak istedim ama iyi ki yıkamaışım. 1-2 dakika sonra yanma tamaen kesildi, tahrişten dolayı oluşan yanma etkisi de kayboldu bir anda. Geriye yumuşacık bir cilt ve buram buram Tabac kokusu kaldı. 3-4 saat oldu ama hala kokuyu alıyorum. İyi ki varsın Tabac.
Yorumları: 4,215
Konuları: 119
aftershave kolonya yı bırakıp
balzam kullanmaya başladım başlayalı
bende oldukça mutluyum
tabac demedim ama
yerli çok iyi ve hesaplı seçenekler varmış ülkede buna
çok seviniyorum
Bir de böyle düşün - Büyük Hilmi
Yorumları: 624
Konuları: 17
bende losyon yerine yogun kokulu balsamlari tercih ediyorum.bence daha faydali hem yumusatiyor hem besliyor hemde guzel kokuyor
Yorumları: 1,205
Konuları: 10
Bende aldım tabac, kokusu güzel, birkaç saat geçmesine karşın halen kokuyu alabiliyorsunuz. Ama pahalı, şap sürmediğimden ilk başta bir yanma ile karşılanıyorsunuz ama hemen geçiyor ve güzel kokusu kalıyor. Nemlendirmesi gayet iyi,daha uygun alternatifler de olabilir.
"Erdemlerimiz ve kusurlarımız birbirinden ayrılamaz, güç ve madde gibi. Onlar ayrıldığında insan bir hiçtir."
"Nikola Tesla"
Satılık ilanım;
http://geltir.com/thread-6891.html
Yorumları: 862
Konuları: 65
Ben de uzun süre Tabac balsam kullanıyorum. Evet ilk sürüldüğünde yanma hissi verir. İçeriğindeki alkolden dolayıdır bu. Ama sonra cildi yumuşatıp rahatlatan ve o müthiş Taban kokusunu yayan bir süreç başlar. Almanya'ya her gidişimde bolca getiririm çünkü artık Connaught shaving içeriğinde alkol olduğundan UK dışına göndermiyor.
Yorumları: 621
Konuları: 6
Tabac tıraş ürünleri gamında denemediğim tek ürün bu balmdır. Denemek isterim doğrusu.
Yorumları: 1,205
Konuları: 10
(20/03/2015, Saat: 15:14)Mehmet Kiraz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tabac tıraş ürünleri gamında denemediğim tek ürün bu balmdır. Denemek isterim doğrusu.
Tavsiye ederim komşum, hem hemlendirmesi hemde kokusu oldukça iyi, sadece biraz pahalı ama denemeye değer.
"Erdemlerimiz ve kusurlarımız birbirinden ayrılamaz, güç ve madde gibi. Onlar ayrıldığında insan bir hiçtir."
"Nikola Tesla"
Satılık ilanım;
http://geltir.com/thread-6891.html
Yorumları: 2,008
Konuları: 38
İmpa da biraz pahalı ama yurtdışında baya uygun aslında. Connaught ta £7,5 kargo hariç. Yani yurtdışından birşeyler alırken pakete eklemek lazım. Bu arada üç yıldan fazla olmuş ilk yorumu yazalı, yaşlanıyoruz sanırım.
Yorumları: 3,502
Konuları: 27
Ah bi takılmasa gümrüğe
Yorumları: 621
Konuları: 6
pars komşum bu kadar ara vermeyiniz rica ediyorum, iki tabac severiz şurada değilmi ama