Yorumları: 271
Konuları: 4
(01/04/2015, Saat: 01:40)Mehmet Kiraz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hellbound komşum sıhhatler olsun, şu skin foodları çok merak ediyorum, memnun kaldınızmı, tavsiye edermisiniz ?
Pek bir tahriş olmadığı için nasıl geldiğini tam anlamadım da hissiyatı çok güzel. Balsam kadar nemlendirici değil ama kolayca emiliyor. Denk gelince büyük boyunu satın alırım sanırım.
Tavsiye etmek için henüz erken
gurmekokular
Yorumları: 1,512
Konuları: 11
Chubby 3 hayirli olsun Hellhound! Simpson Best gercekten guzel knot iyisi denk gelirse. Kafa tirasi icin en buyuk boy olmasi iyi olmustur diye tahmin ediyorum. Gule gule kullan.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorumları: 1,066
Konuları: 5
Ön Hazırlık: Duş, TOBS Sandalwood Pre Shave Oil (sorunlu bölgelere çok az miktarda)
Fırça: Semogue 1305
Sabun: TOBS Sandalwood Shaving Soap
Tıraş Makinesi: Merkur Futur
Jilet: Timor
Tıraş Sonrası: Bol soğuk su, TOBS Sandalwood Moisturising Cream, TOBS Sandalwood Cologne.
Bugün Timor ile 10. tıraşta 3. jiletime henüz geçtim. Kendimce iyi bir tıraş öncesi hazırlık yapıp, Futur ile ilk perde 3, ikinci perde 1,5 ayarda, rütuş perdesinde de 1. ayarda temiz bir tıraş olduğuma inanıyorum. Bunca hazırlıktan sonra cildim oyun hamuru kıvamına döndüğünden en rahat ve yakın tıraşımdı diyebilirim.
Acta est fabula, plaudite.
Yorumları: 3,397
Konuları: 106
Yorumları: 2,889
Konuları: 24
- Tabac sabun
- Custom finest fırça
- Filarmonica 13 DT ustura
- Avon balm
Filarmonica kalitesini belli ediyor. Hem 12 hem 13 kullandığım için diyebilirim ki adamlar işlerini çok iyi yapmışlar zamanında. Çeliğin sertliği o kadar iyi ayarlanmış ki yüzün köşelerine uyum sağlayacak kadar esnek ve ağzı muhafaza edecek kadar sert. Fabrika ağzı sanıyorum üzerindeki ve hala çok keskin. Ağırlık ve denge büyük Solingen markaları gibi mükemmel. @theunnamed komşuma teşekkür ederim tekrar, bir de rustic chubby incelesin bize.
"Keen as this razors edge invisible" W. Shakespeare
Yorumları: 3,397
Konuları: 106
Sıhhatler olsun @chinaski iyi günlerde kullan. Rustic için de bir kaç kullanım sonrası birşeyler karalamaya çalışırım.
www.BarbarosRazors.com
Yorumları: 271
Konuları: 4
(01/04/2015, Saat: 02:04)Aleksey Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Chubby 3 hayirli olsun Hellhound! Simpson Best gercekten guzel knot iyisi denk gelirse. Kafa tirasi icin en buyuk boy olmasi iyi olmustur diye tahmin ediyorum. Gule gule kullan.
Teşekkürler Aleskey. Onur ve Süleyman Bey'ler seçer de iyisi denk gelmez mi
Manchurian Chubby peşinde koşmaktan korkuyorum artık...
gurmekokular
Yorumları: 1,205
Konuları: 10
(01/04/2015, Saat: 10:16)Chinaski Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
- Tabac sabun
- Custom finest fırça
- Filarmonica 13 DT ustura
- Avon balm
Filarmonica kalitesini belli ediyor. Hem 12 hem 13 kullandığım için diyebilirim ki adamlar işlerini çok iyi yapmışlar zamanında. Çeliğin sertliği o kadar iyi ayarlanmış ki yüzün köşelerine uyum sağlayacak kadar esnek ve ağzı muhafaza edecek kadar sert. Fabrika ağzı sanıyorum üzerindeki ve hala çok keskin. Ağırlık ve denge büyük Solingen markaları gibi mükemmel. @theunnamed komşuma teşekkür ederim tekrar, bir de rustic chubby incelesin bize.
Sıhhatler olsun komşum, ben de bugün günün tıraşı na yazacaktım ama bu kadar güzel fotolar dan sonra sensör excel yazmadım,yazamadım
"Erdemlerimiz ve kusurlarımız birbirinden ayrılamaz, güç ve madde gibi. Onlar ayrıldığında insan bir hiçtir."
"Nikola Tesla"
Satılık ilanım;
http://geltir.com/thread-6891.html
Yorumları: 2,889
Konuları: 24
(01/04/2015, Saat: 10:42)ts9funk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sıhhatler olsun komşum, ben de bugün günün tıraşı na yazacaktım ama bu kadar güzel fotolar dan sonra sensör excel yazmadım,yazamadım
Teşekkür ederim komşum size de sıhhatler olsun. Ayrı gayrı yok bekliyoruz günün tıraşında bir fotoğraf sizden. Fotoğraf güzel çıkmazsa ihtilaf üstat hallediyor biliyorsunuz
"Keen as this razors edge invisible" W. Shakespeare
Yorumları: 1,205
Konuları: 10
"Erdemlerimiz ve kusurlarımız birbirinden ayrılamaz, güç ve madde gibi. Onlar ayrıldığında insan bir hiçtir."
"Nikola Tesla"
Satılık ilanım;
http://geltir.com/thread-6891.html