Antikacıları gezerken bu alete rastladım fakat gilletin hangi aleti bilemedim.üzerinde Gilette made in england yazıyor.alet kelebek kapaklı fakat üç parçalı aletler gibi ayrılıyor ve kelebek kapak kısımları üç parçalı aletler gibi vida kısmından açılıp kapatılıyor.
Bu gilletin hangi aleti
|
Antikacıları gezerken bu alete rastladım fakat gilletin hangi aleti bilemedim.üzerinde Gilette made in england yazıyor.alet kelebek kapaklı fakat üç parçalı aletler gibi ayrılıyor ve kelebek kapak kısımları üç parçalı aletler gibi vida kısmından açılıp kapatılıyor.
06/04/2015, Saat: 09:53
Rocket yada parat gibi duruyor ama sapın altındaki çevirme aparatı var ama sıkışmış olabilir. Fotolar net olmadığı için belli olmuyor
www.BarbarosRazors.com
06/04/2015, Saat: 10:50
yok hocam dikkatli iyice baktım kafa kısmından açılıp kapatılıyor..
06/04/2015, Saat: 11:25
(Son Düzenleme: 06/04/2015, Saat: 11:27, Düzenleyen: theunnamed.)
Kesinlikle iddaa etmiyorum ancak yine de oturmayan şeyler var kafamda. Bana kalırsa sizi yanıltmış bu. Benim gözümde ilk canlanan aletler bunlar:
7 veya 9 dan biri olabilir
www.BarbarosRazors.com
06/04/2015, Saat: 12:53
aksam bir daha iyice bakım yeni foto yüklerim o zaman daha ne olur sanırım
06/04/2015, Saat: 12:55
üzereinde ama patent pending yazıyordu
06/04/2015, Saat: 13:28
Eğer dediğiniz gibi olsaydı kullanımı oldukça berbat olurdu zaten, jileti nasıl takıp çıkarırdınız orada bir yanlışlık var iyi kontrol edin hocam.
www.BarbarosRazors.com
06/04/2015, Saat: 14:22
Valla yapı çok ilginç, fotoğraflar daha net şimdi, oncekiler çok küçüktü. Daha tecrübeli arkadaşlar yorum yaparlar herhalde..
www.BarbarosRazors.com
06/04/2015, Saat: 15:30
rocket
açılırken fazla zorlayıp kırmışlar sıkmakta sorun yoktur açarken knob ayrılıyordur bunuda konobu handle sabitleyerek cözmüşler (muhtemelen sıkı geçme) mantıklı bir çözüm olmuş tepesinin tablaya oturdugu yeri niye koparmışlar onu bende anlamadım ama koparılmış kopuk pirinc parça goruluyor theunnamed'ın tespiti dogru
Bir de böyle düşün - Büyük Hilmi
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: