Yorumları: 224
Konuları: 5
(12/04/2012, Saat: 21:36)ohtararan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: fırça omega 652' mi
(12/04/2012, Saat: 21:33)staggerlee Adlı Kullanıcıdan Alıntı: http://shavenook.com/thread-f%C3%BCme-la...shave-soap
Evet, sizde de mi var?
Yorumları: 1,670
Konuları: 66
evet, çok seviyorum ve tek fırçam şu anda
(12/04/2012, Saat: 21:39)ohtararan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: evet, çok seviyorum ve tek fırçam şu anda
Ben çok alışamadım hala, iğne gibi batıyor. Geç mi oluyor bunun break-in i yoksa bana mı uymadı acaba?
Yorumları: 1,670
Konuları: 66
benimki 1.5 seneye yaklaşmak üzere yeni yeni açılıyor. gerçi 3 günde veya 2 günde bir tıraş olduğum düşünülürse bölü 3. yani 6 ay falan sürüyor. füme ile hiç batmadı bugün mesela.
(12/04/2012, Saat: 21:42)staggerlee Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (12/04/2012, Saat: 21:39)ohtararan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: evet, çok seviyorum ve tek fırçam şu anda
Ben çok alışamadım hala, iğne gibi batıyor. Geç mi oluyor bunun break-in i yoksa bana mı uymadı acaba?
Yorumları: 2,766
Konuları: 50
staggerlee hocam,
adamları da heyecanlandırmışsınız.. bu arada kocaman türk forumunun sabun yaptıramayıp da taaa amerikadan adamların da yaptırabilmesi enteresan.
Saygılarımla
Yorumları: 4,215
Konuları: 119
(12/04/2012, Saat: 22:12)papazerigi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: staggerlee hocam,
adamları da heyecanlandırmışsınız.. bu arada kocaman türk forumunun sabun yaptıramayıp da taaa amerikadan adamların da yaptırabilmesi enteresan.
Saygılarımla
benjamin franklin sen ne büyük lidersin
yeşil sen ne güzel renksin
Bir de böyle düşün - Büyük Hilmi
Adam (shaveabuck.com'un sahibiymiş)ne desem yapıyorlar diyor. Okumayanlar için tekrar edeyim, lavantayı o istedi diye yapmışlar. Beğenirse de mentol ve limon siparişi verecekmiş. Beğensin diye gaz veriyorum ben de
Zaten beğenmemesine imkan yok.
Evet McOrco katılıyorum, Benjamin ne derse o oluyor
Yorumları: 4,215
Konuları: 119
(12/04/2012, Saat: 22:21)staggerlee Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Adam (shaveabuck.com'un sahibiymiş)ne desem yapıyorlar diyor. Okumayanlar için tekrar edeyim, lavantayı o istedi diye yapmışlar. Beğenirse de mentol ve limon siparişi verecekmiş. Beğensin diye gaz veriyorum ben de Zaten beğenmemesine imkan yok.
Evet McOrco katılıyorum, Benjamin ne derse o oluyor
o rica etsinde bari
sandalagacı
tütün
acıbadem
de yapsınlar
bızde shaveabuck dan alalım
kot pantolonlar gibi Türkiyede üretilip
Amerikaya gidip
Türkiyeye geri döner
Bir de böyle düşün - Büyük Hilmi
Yorumları: 92
Konuları: 2
Merhaba arkadaslar,
almanyadan katildigim icin maalesef bu sabuna ulasmak biraz zor oluyor. Su an babam türkiyede izin yapiyor ona siparis verdim. Bilmiyorum bulabilecekmi.
Nerelere bakmasini önerirsiniz? Kendisi su an Bursada.
Merak ettim, adam kaç tane sipariş veriyor da istediğini yapıyorlar.
Ya bizim millet bir acaip işte, biz söylesek önersek sallamazlar, oradaki tüccar yeşili gösterince hemen! Yüz sabununu tıraş sabunu sanan firmanın önerilere verdiği cevabı düşünün...