Yorumları: 44
Konuları: 5
15/04/2012, Saat: 01:33
(Son Düzenleme: 15/04/2012, Saat: 10:34, Düzenleyen: sellom.)
Merhabalar.
Elimde bir kac yıllık Arko tras sabunu var acılmamıs. Birde acılmıs. Ilk gunku gibiler. Ben uzun yıllar once baslamadıgım icin ıslak trasa 2-3 senelik degerlendirmede bulunabildim.
Bence 5 senede dursalar 10 senede, performanslarında bir dusus olmayacak gibi
Sizce Arko veya diger markaların tras sabunlarının veya kremlerinin omru ne kadardır?
Ortalama bir sey desek ne olur? Veya marka adına konusursak Tabac, Proraso, Tobs veya Arko ne denebilir?
Yıllardır bu tarz sabun ve krem kullananların dikkatine
Gerci bu konu bazı baska baslıklar altında kısaca ele alınmıs ama bir baslık altında incelense guzel olabilir.
Bu sorunun cevabı belki degisik markalardan urun alıp stok yapanları hesaplı alısverise yonlendirecek.
Saygılarımla
Yorumları: 4,215
Konuları: 119
son kullanma tarihlerini firmaların formüllerine göre belirlediklerini sanıyorum
kimi aynı gruptan bir ürüne 5 yıl derken
kimi 1 yıl diyor
bence bu dikkate alınmalı
Bir de böyle düşün - Büyük Hilmi
Yorumları: 2,008
Konuları: 38
1 kg fümen, 1kg arkon ve yarım kilo tabac ın varsa ve bunların dışında da bilumum çeşit sabun ve kremin varsa ömrünün uzun olması için hergün dua edersin.
Yorumları: 2,766
Konuları: 50
+1
ben üstüne 2kg füme alacağım. lavantalıdan...bende de tabac değilde WS filan var bolca...
(15/04/2012, Saat: 02:10)psycho Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 1 kg fümen, 1kg arkon ve yarım kilo tabac ın varsa ve bunların dışında da bilumum çeşit sabun ve kremin varsa ömrünün uzun olması için hergün dua edersin.
Yorumları: 75
Konuları: 2
Yeniyormu fümeler
Omur boyu....
Simdi bu son kullanma tarihi dedikleri sey bu tarz sabun gibi urunlerde ne anlama geliyor bilmek lazım, mesela kullanmak zararlımı demek yoksa bazıları "best before" ise onuda dikkate almalı.
Ben bir omurleri oldugunu dusunmuyorum ozelliklede sabunların. Uzun zaman kullanmalı. Evde belki 20 yıllık el sabunları var. Hala temizliyolar ve kopuruyorlar.
Belki kremler biraz kuruyabilir ve bazı ozelliklerini yitirebilirler. Ama yinede is gorurler gibi. Ama tecrube eden varsa, ondan duymak daha saglıklı
cella yı yeme planlarım vardı aslında.
çok güzel kokuyor ve çok iştah açıcı :p
(15/04/2012, Saat: 02:52)iatros Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yeniyormu fümeler
süper kokuyor yahu..... acıbadem kurabiyesini de çok severim :p
(15/04/2012, Saat: 10:31)sellom Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu sitede ıslak trasla ugrasanların damak tadı biraz farklı galiba
Rahat bırakın sabunları kardesim....
Yorumları: 2,450
Konuları: 139
koku olarak arkoyu degismem. 6aydir acikta duruyor bitmek uzere ama biraz islatinca koku aynen geri geliyor. sonrasinda ise tabac. bir sonraki koku tercihim MWF her koklayista icim sefkat dolarak sicacik hissediyorum.:d