Fiyat: Ben ürünü Litvanya'daki eczane zinciri Euro Vaistine'den 11€'ya aldım. (Nisan 2015)
Ambalaj: 75ml plastik tüp. Tüp satılırken karton bir kutunun içerisinde geliyor.
Üretim Yeri: Fransa
İçindekiler: Avene Thermal Spring Water (Avene Aqua), Cyclomethicone, Butylene Glycol, Peg-12, Dimethicone, Glycerin, Polysorbate 60, Polymethyl Methacrylate, Aluminum Sucrose Octasulfate, Bisabolol, C13-14 Isoparaffin, Chlorphenesin, Cucurbita Pepo (Pumpkin) Seed Oil (Cucurbita Pepo Seed Oil), Fragrance (Parfum), Glycol Montanate, Laureth-7, O-Phenylphenol, Polyacrylamide, Sodium Acetate, Sorbitan Stearate, Triclosan, Water (Aqua).
Ürün Tipi: Tıraş sonrası balm.
Uygun Cilt Tipi: Normal ve karma/hassas ciltler için. Kuru ve aşırı hassas ciltler için aynı markanın After-Shave Balm ürünü bulunuyor.
Koku: Avene'in bütün ürünlerine hakim olan temiz krem kokusu bu üründe de var. Parfümlü bir ürün değil ve kullanımdan sonra hiç bir koku hissetmiyorsunuz. Yani neredeyse kokusuz bir ürün.
Kıvam: Akışkan bir balm kıvamında. Yüze kolayca dağıtılabiliyor. Cilt tarafından kolayca emiliyor. (4.50/5.00)
Tahriş / Kanı Durdurma: Tahrişe karşı çok başarılı. Cildi hızla rahatlatıp tahrişi gideriyor. / Ürünün kanı durdurma konusunda önemli bir etkisi bulunmuyor. Zaten çoğu balmda bu tarz bir etki mevcut değil. Yine de alkol içeren ürünler kadar olmasa da noktasal kanamalarda az da olsa pozitif etkisi olduğunu gözlemledim. (4.50-2.50/5.00)
Nemlendirme: Nemlendirmesinden aşırı derecede memnun olduğum az sayıdaki üründen birisi.
Genel Görüş: Ürün kullandığım en başarılı tıraş sonrası balmlardan birisi. Karakter olarak neredeyse medikal diyebileceğim bir karaktere sahip. L'Occitane veya Proraso'nun balmlarından farklı. Daha çok Biotherm'in veya Clinique'in balmını hatırlatıyor. Onlar kadar pahalı olmaması ise başka bir avantaj. Ne zaman sorunlu bir tıraş olsam bu balmı kullanmayı son zamanlarda alışkanlık haline getirdim. Tavsiye edebileceğim bir balm. (4.30/5.00)