Yorumları: 2
Konuları: 1
Arkadaşlar benim yaşım 20 ama sakallarim gür ve sert. Traş olduktan sonra iz kaliyor yani yesilimsi bi iz. Bu beni çok mutsuz ediyor. Etrafimda herşey iyide ne.bu sakallarin ne zaman traş oldun diye dalga geçiliyor. Hergün traş olmak zorundayim. Artık beni psikolojik olarak baya kötü duruma getirdiği için bu foruma üye oldum. Bana önerileriniz nedir? Şimdiden teşekkür ederim.
Yorumları: 7,952
Konuları: 98
Yorumları: 2
Hoş buldum forum harika ama umarim sorunuma cevaplar.gelir
Yorumları: 130
Yorumları: 4,928
Konuları: 96
(05/06/2015, Saat: 00:18)Joseph Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hoş buldum forum harika ama umarim sorunuma cevaplar.gelir
Hoşgeldiniz forumda şikayetiniz çok defa konuşulduğu için öncelikle biraz forumda zaman geçirmenizi tavsiye ederim. Aklınızda bazı detaylar oluştuktan sonra daha net bir soru sorabileceğinizi düşünüyorum.
https://instagram.com/buyukkotukurt/
Yorumları: 4,215
Konuları: 119
açık cilt rengine sahip kişilerde
hemen tıraş oldukları an dahi
bahsettiğiniz durum söz konusu
çok yakın tıraş dışında bir çözümü yok
yakın tıraş agresif alet keskin jilet ve cilt gerdirme ve tersten alma yolları ile mümkün
ama cilt sağlığı için tavsiye edilen bir şey değil
düğün iş görüşmesi vs önemli zamanlarda uygulanabilir olsa da
rutininiz agresif alet, agresif jilet ve tersten alma gibi şeyler olmamalı
aramıza hoşgeldiniz
Bir de böyle düşün - Büyük Hilmi
Yorumları: 740
Konuları: 26
Hosgeldiniz.
İciniz rahat olsun genc arkadasim. Sizin gibi olanlar hic de azinlikta degil. Biri de benim mesela
Ama cok rahatsizsan, hic denemedim ama bayanlarin kusur kapatmak icin kullandiklari fondotenler ile kapatabilecegini dusunuyorum. Hatta cok hafif uygulama ile belli belirsiz seni daha mutlu hissettirebilir.
Foruma özel Tipsoft fiyat listesi için "tipsoftbrushes(at)gmail.com"
adresine "kullanıcı adınızı" belirterek mail atabilirsiniz.
https://www.facebook.com/tipsoftbrushes/
Yorumları: 1,477
Konuları: 20
Hoşgeldiniz,
Yakın tıraş çözüm olabilir diyecektim söylenmiş, kapatıcı kullanılabilir dicektim o da söylenmiş
Denildiği gibi, ince ve açık tenli kişilerde tıraştan hemen sonra bile o yeşillik gözükür ve bu doğal bir şey can sıkmaya gerek yok fakat çok rahatsız edici ise bir Watson veya Gratis'e gidişinizde makyaj kısmındaki görevlilerden ten renginizle uyumlu kapatıcı, fondöten yada artık o iş için ne kullanılıyorsa isterseniz yardımcı olurlar.
Aynı anlattığınız gibi bir arkadaşım var, sabah tıraş olsun 2 saat sonra sakal uzamasını fark edersiniz, hem gür hem de çok hızlı çıkan bir sakala sahip artı bir de bembeyaz olunca tıraş olsa da olmasa da değişen bir şey olmuyor. Önemli olan insanın sahip oldukları ile mutlu olması
Keyifli ve Bol Köpüklü Tıraşlar =)
A ship in port is safe, but that's not what ships are built for.
-Grace Hopper
Yorumları: 1,205
Konuları: 10
Bende arkadaşlara katılıyorum,pek bu durumu değiştirebiceğinizi sanmıyorum. Önemli olan eldeki verilerle mutlu olabilmek.
"Erdemlerimiz ve kusurlarımız birbirinden ayrılamaz, güç ve madde gibi. Onlar ayrıldığında insan bir hiçtir."
"Nikola Tesla"
Satılık ilanım;
http://geltir.com/thread-6891.html
Yorumları: 25