Yorumları: 25
Konuları: 3
Bugün impa ticarete uğradım.Cella sabunun kokusuna bir bakayım dedim.Birkaç gün önce 2 tane arko stick basmıştım artık onlar ne zaman biterse cella alırım diye düşünüyordum.İstanbulda olmasam, kokusunu deneme şansım olmasa arkolar bitince internetten sipariş verirdim.Kokusu bana çok kötü geldi.Kullanabileceğimi hiç sanmıyorum ve almayı da düşünmüyorum.Ben geleneksel tıraş ekipmanlarının mümkün mertebe görerek, dokunarak, koklayarak alınması gerektiğini düşünüyorum.
Yorumları: 565
Konuları: 25
(15/06/2015, Saat: 21:13)PatentZerQ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bugün impa ticarete uğradım.Cella sabunun kokusuna bir bakayım dedim.Birkaç gün önce 2 tane arko stick basmıştım artık onlar ne zaman biterse cella alırım diye düşünüyordum.İstanbulda olmasam, kokusunu deneme şansım olmasa arkolar bitince internetten sipariş verirdim.Kokusu bana çok kötü geldi.Kullanabileceğimi hiç sanmıyorum ve almayı da düşünmüyorum.Ben geleneksel tıraş ekipmanlarının mümkün mertebe görerek, dokunarak, koklayarak alınması gerektiğini düşünüyorum.
Kokusu dediğiniz gibi kimilerine ağır geliyor, badem kokusu, ilk denediğimde bana da ağır geldi ama kullandıkca alışiyor insan, şimdi bazen ara ara koklarim
Yorumları: 159
Kimisi cok seviyor kimisi de nefret ediyor Cella dan anladigim kadariyla, ben sevenlerdenim.
Yorumları: 1,714
Konuları: 28
Acıbadem kokusu sevilmez mi
“Kesin bilgi ancak çok az bildiğimiz zaman mümkündür. Bilgi miktarımız arttığında şüphemiz de artar.”
Goethe
Yorumları: 565
Konuları: 25
Hımmm yanında kızarmış ekmek
Yorumları: 165
(15/06/2015, Saat: 21:51)danjamem Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kimisi cok seviyor kimisi de nefret ediyor Cella dan anladigim kadariyla, ben sevenlerdenim.
işkembe çorbası gibi desene...
Yorumları: 1,477
Konuları: 20
Cella tıraşı sonrası en sevdiğim ev yapımı badem ezmesi yanında 1-2 tane acı badem kurabiyesi ve koca bir bardak soğuk süt
Çocukluğumda babam Cella kullanıyor olsaydı kesinlikle yemeye kalkardım bence o derece güzel kokuyor
@impaticaret
Mustafa Bey'e bize çeşit çeşit Tıraş kolonyası, sabun, krem vs tıraş ürününü elleye, koklaya alma fırsatı tanıdığı için de yeniden teşekkür ediyorum kendi adıma.
Yakında orası da Pasteur Pharmacy gibi yerden tavana kadar boy boy raflar halinde tıraş malzemesi olacak gibi
A ship in port is safe, but that's not what ships are built for.
-Grace Hopper
Yorumları: 254
Konuları: 5
Yorumları: 600
Konuları: 5
Şapın güvenirliliğini tartışıyoruz. Oysa acı bademin su ile birleşince siyanüre dönüşen maddeler içerdiğini ise unutuyoruz
Yorumları: 639
Konuları: 2
Kokusuna bayılıyorum diyemem ama işini tıraş sırasında ve sonrasında çok iyi yapıyor