Yorumları: 401
Konuları: 40
Yorumları: 4,928
Konuları: 96
Güle güle kullanın komşum ama ben bu usturanın görünüşünden bile korktum. Bir tıraş videosu bekliyoruz sizden.
https://instagram.com/buyukkotukurt/
Yorumları: 2,889
Konuları: 24
Üstat hayırlı olsun, güle güle kullan. Ben de bakıp bakıp derdim bu usturayı nasıl kullanıyorlar diye
Fazla boyunda rahat tıraş verir diye düşünüyorum ama yanakve çenede nasıl olur hiç bilemiyorum.
"Keen as this razors edge invisible" W. Shakespeare
Yorumları: 1,477
Konuları: 20
Güzel günlerde kullanın üstat. İlk defa böyle bir ustura görüyorum, artık bu gülücük falan değil baya baya kahkaha ustura
A ship in port is safe, but that's not what ships are built for.
-Grace Hopper
Yorumları: 1,120
Konuları: 22
Aman Taşkın Bey , o şeyi güzelce yağlayın kutusuna koyun kolleksiyondaki arkadaşlarının yanına koyun.
Siz bize lazımsınız
Saygılarımla
İmpa Ticaret Pazarlama
Mustafa Gönen
www.extrashaving.com
Arkadaşlar korkacak bir ustura değilmiş, şaka falan değil ustura kullanım olarak çok rahat diğer usturalarda tıraş olurken 7 santimin her milimini iyi hesaplamanız gerekirken, bunda öyle bir zorunluluk yok değen yer değiyor diğer kısımlar boşlukta kalıyor. Bir de ben en çok orta kısmını kullanacağımı zannederken suratın çeşitli yerlerine göre kendiliğinden bakıyorsunuz ön kısmını veya arka kısmını kullanıyorsunuz
Yorumları: 1,519
Konuları: 13
Vay be, değişik bir usturaymış. Güle güle kullanın.
Haydi hayırlı tıraşlar...
Yorumları: 994
Konuları: 18
Hayırlı olsun, gözüm arka da kamisori de kaldı ama
Yorumları: 2,037
Konuları: 26
(02/07/2015, Saat: 13:50)taskind Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar korkacak bir ustura değilmiş, şaka falan değil ustura kullanım olarak çok rahat diğer usturalarda tıraş olurken 7 santimin her milimini iyi hesaplamanız gerekirken, bunda öyle bir zorunluluk yok değen yer değiyor diğer kısımlar boşlukta kalıyor. Bir de ben en çok orta kısmını kullanacağımı zannederken suratın çeşitli yerlerine göre kendiliğinden bakıyorsunuz ön kısmını veya arka kısmını kullanıyorsunuz
Taskind hocam hayırlı olsun güle güle kullanın.
Bu usturayı gruplarda ilk gördüğümde dikkatimi çekmişti. ustura deneyimim yok denecek kadar az fakat bu modelin diğer usturalardan daha kolay kullanılabilir olacağını düşünmüştüm ilk gördüğümde.
Düz olan usturalar uzunluğundan dolayı yüzün her kıvrımana uyum sağlamayabilir fakat bundaki uzunluk fazladan bükülerek (gülümsemesi sağlanarak
) cilde temas alanı daraltılmış ve yüz kıvrımlarında daha işlevsel hale gelmiş ve bunu üreten usta tasarımından ziyade daha kolay kullanımı için bilinçli olarak yapmış gibi geliyor bana.
https://www.facebook.com/pages/Pardus-Handcraft/875240639222477
https://www.instagram.com/pardushandcraft/
(03/07/2015, Saat: 12:55)Delidumrul Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Taskind hocam hayırlı olsun güle güle kullanın.
Bu usturayı gruplarda ilk gördüğümde dikkatimi çekmişti. ustura deneyimim yok denecek kadar az fakat bu modelin diğer usturalardan daha kolay kullanılabilir olacağını düşünmüştüm ilk gördüğümde.
Düz olan usturalar uzunluğundan dolayı yüzün her kıvrımana uyum sağlamayabilir fakat bundaki uzunluk fazladan bükülerek (gülümsemesi sağlanarak ) cilde temas alanı daraltılmış ve yüz kıvrımlarında daha işlevsel hale gelmiş ve bunu üreten usta tasarımından ziyade daha kolay kullanımı için bilinçli olarak yapmış gibi geliyor bana.
Aynen dediğin gibi komşum , diğerlerine göre daha rahat