Kullandıklarım arasında yaza uygun:
BİM' in Man's Dynamic ürününü tavsiye edebilirim. F/P olarak bence güzel ürün. Kokusunu beğenirseniz, biraz mentol ile harika olur.
Myrsol pek bulunmuyor ülkemizde, koku olarak çok bir numaraları yok ama metollü ürünleri tercih edilebilir yine yaz için (Formula K gibi). Tıraş sonrası performansları güzel, Aqua Balsamica kullanıyorum.
Proraso' nun ürünü güzel, LaToja' nın kolonyası koku olarak yaza uygun düşebilir ama mentollü değil. Wilkinson Sport yine yazın kullanılabilir ama mentol yok.
Alpa 378 mentollü, yatıştırması güzel, kokusu da hoşuma gidiyor ama aslında pek yaza uygun değil (Floid beğenmeyen bunu da beğenmez
) öte yandan ülkemizde bulunmuyor.
Son olarak ben de herkes gibi Aqua Velva Ice Blue serinletme açısından önerebilirim. Bir de Watson's Forest Fresh, Loreal Hydra Energetic ve Speick koku olarak yaza uygun düşebilir.
Sorun şu ki hem ülkemizde kolay bulunacak, modern bir kokuya sahip, performansı iyi, mentol veya başka şekilde serinleten bir ürün yok sanırım. Hep kokudan gittim ama tıraş olur olmaz sokağa fırlayıp birilerini etkilemek gibi bir derdiniz yoksa çoğunun kokusu en fazla yarım saat dayanıyor zaten.
Haydi hayırlı tıraşlar...