Yorumları: 458
Konuları: 2
Bu akıma başlarken bu hesap listesini gormuştum. Kendimce sevinmiştim.
Ama sanırım yanılmışım
Sent from my iPhone using Tapatalk
https://instagram.com/turkishrazor/
Satılıklarım: http://www.geltir.com/showthread.php?tid=7313
http://www.geltir.com/showthread.php?tid=7738
Yorumları: 41
Konuları: 3
@Turhan84 çok iyimiş
Yorumları: 1,996
Konuları: 28
I'd Lather be Shaving, 'Cos Shave Must Go On!
Yorumları: 1,066
Konuları: 5
Ön Hazırlık: Duş, TOBS Sandalwood Pre Shave Oil
Fırça: Artesania Romera Chubby Silvertip
Sabun: TOBS Sandalwood
Tıraş Aleti: Merkur 37G Slant
Jilet: Timor Solingen
Tıraş Sonrası: Feret Bloc Hyalin Alum, TOBS Sandalwood Moisturizing Cream, TOBS Sandalwood Cologne
Acta est fabula, plaudite.
Yorumları: 1,477
Konuları: 20
12/10/2015, Saat: 17:27
(Son Düzenleme: 12/10/2015, Saat: 17:27, Düzenleyen: Straht.)
@Bruce
Sıhhatler olsun komşum. Fotoğraf eklesenizde şu Rustic Chubby adlı sanat eserini görsek Bence piyasadaki açık ara en güzel fırça.
A ship in port is safe, but that's not what ships are built for.
-Grace Hopper
Yorumları: 814
Konuları: 1
(12/10/2015, Saat: 17:07)Bruce Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ön Hazırlık: Duş, TOBS Sandalwood Pre Shave Oil
Fırça: Artesania Romera Chubby Silvertip
Sabun: TOBS Sandalwood
Tıraş Aleti: Merkur 37G Slant
Jilet: Timor Solingen
Tıraş Sonrası: Feret Bloc Hyalin Alum, TOBS Sandalwood Moisturizing Cream, TOBS Sandalwood Cologne
Bruce komşum selamlar...görünmüyordunuz ne zamandır?? fotoğraflı paylaşım talebine bende dahilim ...Çelik Madeninin cildin yumuşatılması eksikliğine verdiği reaksiyon insanı mecburen güzel ve kaliteli fırça seçimine zorluyor ..siz memnunsunuzdur tabii... 37g ile Alplerde kayak hissi veriyordur eminim ...Sıhhatler olsun
insan sorunlarını anlatmak ile onlara çözüm bulmanın aynı şey olmadığını anladığında artık büyümüş demektir
Yorumları: 7,952
Konuları: 98
(12/10/2015, Saat: 17:27)Straht Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Bruce
Sıhhatler olsun komşum. Fotoğraf eklesenizde şu Rustic Chubby adlı sanat eserini görsek Bence piyasadaki açık ara en güzel fırça.
Görelim hatta yorum alalım,kemikli olduğu için bir tane satmıştım kullanmadan
Yorumları: 1,066
Konuları: 5
@Straht üstadım telefonumu değiştirdim bir dahaki sefere fotoğraflayayım artık
@neoromancer üstadım işim sebebiyle Ankara'ya geldim, yeni çevreye alışma, evi taşıma derken bir buçuk ay geçti. 37G benim çok uzun süre aradığım bir DE'ydi, sonunda yurtdışından iki katı fiyatına ikinci el temin edebildim. 34G'ye çok iyi süper diyordum ancak, 37 slant tıraş keyfimi bir kaç adım öteye taşıdı. Romera gerçekten çok iyi bir fırça, bir şey olacak, eskiyecek diye korkumdan Semogue'u rotasyona sokuyorum
@ihtilaf üstadım, siz Romera'yı krem fırçası olarak almıştınız sanırım, ancak sabun ile harikalar yaratıyor. Duke II düşünüyordum ilanınızı görmeden önce, şimdi iyi ki Romera olmuş diyorum
Acta est fabula, plaudite.
Yorumları: 7,952
Konuları: 98
(12/10/2015, Saat: 22:01)Bruce Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Straht üstadım telefonumu değiştirdim bir dahaki sefere fotoğraflayayım artık
@neoromancer üstadım işim sebebiyle Ankara'ya geldim, yeni çevreye alışma, evi taşıma derken bir buçuk ay geçti. 37G benim çok uzun süre aradığım bir DE'ydi, sonunda yurtdışından iki katı fiyatına ikinci el temin edebildim. 34G'ye çok iyi süper diyordum ancak, 37 slant tıraş keyfimi bir kaç adım öteye taşıdı. Romera gerçekten çok iyi bir fırça, bir şey olacak, eskiyecek diye korkumdan Semogue'u rotasyona sokuyorum
@ihtilaf üstadım, siz Romera'yı krem fırçası olarak almıştınız sanırım, ancak sabun ile harikalar yaratıyor. Duke II düşünüyordum ilanınızı görmeden önce, şimdi iyi ki Romera olmuş diyorum
Değerini ve kalitesini anlayan birine gittiği için bir defa daha mutlu oldum,Batıcılık var mı ?
Sabun için domuz krem için silver yada HMW tercihim ( hepsi için sentetik ),Romera silver görünümlü finest takmış
Yorumları: 1,143
Konuları: 16
12/10/2015, Saat: 23:32
Dünyayı görüşüne göredir, insanın dünya görüşü. Maddeci için, gözyaşı tuzlu su, kalp ise kan pompasıdır...
|