Yorumları: 595
Konuları: 9
Fevkalade guzel bir sabah tirasi. 2 gunluk sakal eridi gitti:
Dus
EJ DE89 Barley
Gillette Rubie Platinum Plus (2)
Razorock XXX
Tipsoft Silvertip Premium
Clubman Pinaud Classic
Yorumları: 2,889
Konuları: 24
(02/11/2015, Saat: 09:56)cihankeskin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Chinaski komşum, sizin çelik usturalar olmayınca bir boşluk oluyor günün tıraşında.
Komşum teşekkürler, çelikleri her gün kullanmak ve kayışlamak ve de temizlemek vakit alıyor malesef. O sebeple azaltıyorum çelikleri ama bırakamam muhtemelen. Feather ise çok hızlı ve hiç bakım gerektirmiyor, paslanma ve ya su lekesi kalması gibi dertleri olmayınca da çok rahat oluyor
"Keen as this razors edge invisible" W. Shakespeare
Yorumları: 565
Konuları: 25
Rimei
Plissoft sentetik
Treet ( 2 )
Cella
Crystal şap
Loccitane cade balm
Yorumları: 194
Konuları: 5
(02/11/2015, Saat: 09:56)cihankeskin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @totto komşum fotoğraf çok şık olmuş. Tipsoft güzel poz vermiş. Sizden daha başka fotoğraflar da bekliyoruz.
@koolandgang koşum gerçekten de fırçanız çok güzel. Güle güle kullanın.
@mirzacem komşum, normalde Feather çok keskin jilettir. Usturada kullanmak cesaret ister. Cilde dalmaya da meğillidir. Silde takılmasına şaşırdım. Hazırlık ve teknikten kaynaklı olabilir. King of Shaves'i pre shave olarak mı kullanıyorsunuz?
@Chinaski komşum, sizin çelik usturalar olmayınca bir boşluk oluyor günün tıraşında.
yani jiletli usturada rapira ile başlayıp feather a kadar geldim sorun yok rahat tıraş oluyorum, yalnız çene ve bıyık dudak etrafı çok daha yoğun bende o yüzden orada zorlanıyorum biraz. king of shave i evet pre olarak kullandım. yani tobs u ilk defa 2 gün önce kullandım çok iyiydi ama sanırım bugün ben köpüğü tam yapmadan daha doğrusu çok kalın haldeyken yüzüme sürdüm ben bundandır diye düşünüyorum. bir kaç damla su eklemeye üşendim baya krem halindeyken yüzüme sürdüm. bu etkili olmuş olabilir diye dşünüyorum şuan çünkü feather bu ya jilette birşey yoktur bence.
Yorumları: 1,143
Konuları: 16
(02/11/2015, Saat: 08:02)Aleksey Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kooalandgang, cook yakisikli firca su semogue. ?
Evet ben de çok beğeniyorum keratayı, severek kullanıyorum Teşekkür ederim.
@cihankeskin
Sıkıntılı bir tarafı var, başka fırça kullanmak istemiyorsunuz Bu arada az önce Faena Floral elime geçti.Gerçi incelemesini görmediğim sabun buydu.
Ama o kadar anlattınız ki almadan olmazdı.Hem de Geltir kasa olunca dayanamayıp aldım.Kokusunu beğenmeyenler olmuş tabi bu zevk işi benim de hoşuma gitti açıkçası.Bakalım bir de tıraşını görelim...
Dünyayı görüşüne göredir, insanın dünya görüşü. Maddeci için, gözyaşı tuzlu su, kalp ise kan pompasıdır...
(01/11/2015, Saat: 22:50)onurstyle Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Bu arada fotoğraflar çok hoş ama @onurstyle hem fotoğraf hem de ekipman çok şekil.
Dünyayı görüşüne göredir, insanın dünya görüşü. Maddeci için, gözyaşı tuzlu su, kalp ise kan pompasıdır...
Yorumları: 4,928
Konuları: 96
(02/11/2015, Saat: 11:54)koolandgang Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @cihankeskin
Sıkıntılı bir tarafı var, başka fırça kullanmak istemiyorsunuz Bu arada az önce Faena Floral elime geçti.Gerçi incelemesini görmediğim sabun buydu.
Ama o kadar anlattınız ki almadan olmazdı.Hem de Geltir kasa olunca dayanamayıp aldım.Kokusunu beğenmeyenler olmuş tabi bu zevk işi benim de hoşuma gitti açıkçası.Bakalım bir de tıraşını görelim...
Güle güle kullanın. Bütün Faena'ların performansı iyi. Benim incelemesini yazmadığım tek Faena sabun bu. Millet benim Faena incelemelerimden bıktı. Birisi çıkıp yazsın diye bekliyorum.
https://instagram.com/buyukkotukurt/
Estağfurullah siz tüm seriyi yazmışsınız zaten ve zevkle okuyoruz.Ayrıca bu işi kotaran kişi olarak bunu da yazmak size düşer.
Ben sizin yazılardan sonra almaya karar verdim hatta Tobs sandal varken sırada Floral'ı aldım
Yorumları: 983
Konuları: 10
Pazartesi Akşam Tıraşı
Tıraş aleti: Gillette Tech on Star Handle
Jilet: Isana Men
Fırça: Isana Men Pure Badger
Sabun: Proraso Beyaz
Kolonya: Selin Greyfurt&Nar
Arkolik Ekipman: http://tinyurl.com/recklesstr
Sağlık, çevre ve bütçeniz için Bisiklet sürün, sürdürün..
Yorumları: 1,066
Konuları: 5
02/11/2015, Saat: 20:03
(Son Düzenleme: 02/11/2015, Saat: 20:08, Düzenleyen: Bruce.)
Geçtiğimiz 4 gün boyunca kartuşlu ve Arko ile tıraş oldum. Arko'yu özlediğimi farkettim, pek güzel bir nimet Ancak kartuşlu ile zor olanı başarıp yanağıma bir çizik attım Genel olarak rahat tıraşlardı.
Acta est fabula, plaudite.
|