Yorumları: 776
Konuları: 8
(05/11/2015, Saat: 12:25)btoprak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Üstad, Floid benim favorim...
Aslında daha önce Genuine kullandım, çok fark yok gibi görünüyor ama yine de o biraz daha sakindi, Vigoroso çok keskin. Ben Genuine olanını daha çok beğenmiştim. Kış için Brut aldım ama bahar ve yaz kullanmak için kenarda bekleyen 250 ml. Vigoroso var .
üstadım, benim de favorim
black olanı da dene, çok hoş , daha modern kokuyor
Yorumları: 1,204
Konuları: 28
Ulular ulusu Valobra
http://enfiyemeraki.blogspot.com.tr/
Yorumları: 1,502
Konuları: 8
(05/11/2015, Saat: 22:02)candova Adlı Kullanıcıdan Alıntı: üstadım, benim de favorim
black olanı da dene, çok hoş , daha modern kokuyor
Not ettim üstad, Black olandan biraz çekiniyordum ağırdır diye, ama artık listemde. İlk impa alışverişine eklerim artık .
Yorumları: 695
Konuları: 0
(03/11/2015, Saat: 22:45)onurcakmak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: NOVember tıraşım
Sent from my iPhone using Tapatalk
Onur hocam sihhatler olsun. LPL'niz varmis hic haber vermiyorsunuz, hem de RdP
Yorumları: 1,996
Konuları: 28
(05/11/2015, Saat: 23:50)naayi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Onur hocam sihhatler olsun. LPL'niz varmis hic haber vermiyorsunuz, hem de RdP
Teşekkürler naayi hocam, yeni geldi. Çok daha güzelleri sizin olsun.
I'd Lather be Shaving, 'Cos Shave Must Go On!
Yorumları: 1,120
Konuları: 12
Progress 4.ayar
Polsilver (2)
De Vergulde Hand sabun
Semogue SOC domuz
Zaza şap
Brut original losyon
Vergulde ile o kadar güzel bir tıraş oldu ki elimde yedek birakmadigima uzulecegim.
Yorumları: 2,889
Konuları: 24
Güzeller güzeli Filarmonica'm ile son tıraşım, şanına yakışır, muhteşem bir tıraş oldu.
"Keen as this razors edge invisible" W. Shakespeare
Yorumları: 1,066
Konuları: 5
Tıraş Öncesi: TOBS Sandalwood Pre Shave Oil
Fırça: Romera Silvertip Chubby
Sabun: TOBS Sandalwood
Tıraş Aleti: Merkur 37G Slant
Jilet: Timor Solingen
Tıraş Sonrası: Feret Bloc Hyalin, TOBS Sandalwood Aftershave Gel, TOBS Sandalwood Cologne
Acta est fabula, plaudite.
Yorumları: 621
Konuları: 6
(06/11/2015, Saat: 09:33)Chinaski Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Güzeller güzeli Filarmonica'm ile son tıraşım, şanına yakışır, muhteşem bir tıraş oldu.
@Chinaski Sıhhatler olsun komşum, jübilesi klasik ürünlerle olmuş ! Bende Denim'in Original AS'ini arıyorum, kreminden memnun kaldım biraz fazla koyarak güzel köpük elde edebilmek mümkün. Bana direk 90'lı yılları anımsatıyor kokusu.
Yorumları: 2,889
Konuları: 24
Teşekkürler @MehmetKiraz konşum, Denim krem güzeldir ben de denemiştim, bu kullandığım ise MUSK AS ilk başta ağır gibi koksa da bir süre sonra hafifliyor ve hoş erkeksi bir koku kalıyor geriye. Dediğiniz gibi 90'ların efsanesi Denim serisi
"Keen as this razors edge invisible" W. Shakespeare
|