Yorumları: 7,952
Konuları: 98
selam , sonunda merkur 37c slant almaya karar verdim.The English Shaving Company den sipariş ettim. ingilterede sadece bu sitede bulabildim.favori satıcım connaughtshaving.com/ tatilde traditionalshaving de slant yok bende ingilizlere itimatımdan dolayı
sterlinlerimi harcadım
aşağıda harcama dökümü var,
saygılar
Goods Total: 24.58
Carriage: 8.83 (Includes Signed For service)
GRAND TOTAL: 33.41
royal mail ile gelecek
Yorumları: 4,215
Konuları: 119
traditionalshaving de stoklara girsin
(%10 indirim çeki ve vat indirimi)
birazda pound düşsün
bende alıcam
Bir de böyle düşün - Büyük Hilmi
(03/05/2012, Saat: 21:29)McOrco Adlı Kullanıcıdan Alıntı: traditionalshaving de stoklara girsin
(%10 indirim çeki ve vat indirimi)
birazda pound düşsün
bende alıcam
selam,geleneksel traş da yeniyim fakat şunu öğrendim merkur ün piyasa ürün arz etmesi çok stabil değil sanki ürün durdurma yenileme yada zam şeklinde güncelleme yapacak
saygılar
Yorumları: 101
Konuları: 4
dostum güle güle kullan, keyifli tıraşlar ....
iki yüz ...
(03/05/2012, Saat: 21:44)ErolBöğrek Adlı Kullanıcıdan Alıntı: dostum güle güle kullan, keyifli tıraşlar ....
sırada progress yada futur var
Yorumları: 2,450
Konuları: 139
tebrik ederim.
slant varken digerlerine ihtiyac duymazsiniz.
jileti koyarken paralel olmasina dikkat edin. bunun icin pratik cozum. kenarlardan tasan bir milimlik kisim aletin yan taraflariyla paralel olacak.
merkurun bazi modellerinin bulunmamasi cok satilmasiyla ilgili. futur slant bunlardan ozellikle gold olanlari.
fiyat diger sitelerle hemen hemen ayni. takipli olmasi iyi olmus.
hayirli olsun.
(03/05/2012, Saat: 22:13)linguist Adlı Kullanıcıdan Alıntı: tebrik ederim.
slant varken digerlerine ihtiyac duymazsiniz.
jileti koyarken paralel olmasina dikkat edin. bunun icin pratik cozum. kenarlardan tasan bir milimlik kisim aletin yan taraflariyla paralel olacak.
merkurun bazi modellerinin bulunmamasi cok satilmasiyla ilgili. futur slant bunlardan ozellikle gold olanlari.
fiyat diger sitelerle hemen hemen ayni. takipli olmasi iyi olmus.
hayirli olsun.
üstadım,slantı almamda sizin ve psycho nun payı büyük ,şimdi progress yada futur için düşünüyorum aklım progress diyor kalbim futur
Yorumları: 1,492
Konuları: 33
Progress'i zevkle onerebilirim
eger dibindeki sari plastik aksam sizde olumsuz bir izlenim birakmiyorsa cok hos bir ayarlanabilir alet. Futur'un modern gorunumu cok hosuma gidiyor halen ama hilet yuklerken ve ayar yaparken yaralanma riski var gibi geldi bana Futur konusunda deneyimli arkadaslar yazarsa bu konuda bende sevinirim
(03/05/2012, Saat: 22:24)emiriko Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Progress'i zevkle onerebilirim eger dibindeki sari plastik aksam sizde olumsuz bir izlenim birakmiyorsa cok hos bir ayarlanabilir alet. Futur'un modern gorunumu cok hosuma gidiyor halen ama hilet yuklerken ve ayar yaparken yaralanma riski var gibi geldi bana Futur konusunda deneyimli arkadaslar yazarsa bu konuda bende sevinirim
üstadım uzun saplı progress düşünüyorum daha etkili olmazmı
Yorumları: 2,450
Konuları: 139
kisa sapli olmasi hareket kabiliyeti sagliyor. zaten ayarli makina.