@onurcakmak
Kesinlikle benim ilk iki beklentim nemlendirme ve sakalı yumuşatma. Sabun harika kokuyor müthiş köpürüyor ama nemlendirmiyor sakalı yumuşatmıyor ne anladım ben
bkz:arko
bu sebeble öneriniz çok yerinde ve değerlendirilecek emin olun. Önerdiğiniz sabunları ileteceğim kesinlikle. Cok teşekkürler.
@armagedon
Geniş bir konuyu 4 mottaya indirip bu kadar güzel özetlediğiniz için sağolun. Makalelerce yazılacak bir konu bu kadar güzel özetlenebilir
Seramik benim hayalim ele alınınca vay be denilmeli
Ama başta kapsız ve uygun fiyatlı denemeler daha sonra yavaş yavaş kemikli yapıyi oluşturmak niyetindeyim; şimdilik böyle ama değişebilir tabi. dediklerinizi değerlendireceğim cok güzel anlatmışsınız saolun. Cella da bir başarı hikayesi ve cok tutuluyor biz de bu hikayeyi yazabiliriz eksiğimiz yok işallah.
@t.macgyver
biz köpükcü bir milletiz arkodan belli william hone türk olabilir
zorlanacağımız yer köpük çünkü naturel ve katkısız sabunlar az köpürmeleriyle meşhur. Kanserojenlerin bu denli olduğu bir yerde naturel sabun şart diye düşünüyorum.
@ohtararan
İlk işim bahsettiğiniz sabunu edinmek olacak. Bildiğim kadarıyla tam naturel sabun yok ama hemen edineceğim. Bu işin bendeki en büyük maliyeti bu koleksiyonları almak olacak zannımca
ürettikleri sabunların bir kaç tipini kullandım sonuc mükemmel ama köpük yok tabiki. Hatta bi kaç partisini ayrı bir konuda forumun beğenisine sunmaya çalişacağım. biz yakın çevre olarak iç piyasaya profesyonel olarak açılmasını istiyoruz ama dostumuz şuan yurtdışından memnun
yakın zamanda site açtırabiliriz umuyorum. Az bir partide olsa bi kaç ürün sunmayı planlıyorum forumda.
Şu an dertlerimizden biri köpüklendirmek. Çok önemli bir konuya temas ettiniz. İlk partiyi çıkartabilirsem deneme sonrası geliştireceğim işallah.
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi