Yorumları: 7,952
Konuları: 98
(08/05/2012, Saat: 23:46)papazerigi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: yav arkadaş şu mühle'ye yurtdışı forumlarında resmen yalvarıyorlar TTO yapın diye. adamlar 3 parça yapmaya devam ediyorlar. tama TTO yapma ama bari bi slant yap, değil mi....
Saygılar
89 ve slant arasında çok fark var ... evet muhle tto ve slant yapsa üçer tane alırım
benimde tto alasım var taylor baktım hocam ne dersiniz bana bir kelebek tavsiye edin
Yorumları: 2,008
Konuları: 38
Yok hocam yanlış anlama durumu yok, ben sadece memnuniyetimi dile getirdim. Gerçekten cok keyif aliyorum tiras olurken.
Papazerigi dostum keske yapsa muhle bi tto hatta adjustible bi tto ben £ 50,00 veririm. Muhle hic gormedim kullanmadım ama biliyorum ki iscilikleri üst kalite.
Yorumları: 2,766
Konuları: 50
aman aman, sakın
taylor çin malı.. git parker al çok daha iyidir. ama eğer kullanırım dersen bir tane temiz slim derim, ayara gerek yok derseniz de superspeed filan...
ama bana sorarsan her türlü üç parçalı daha iyi..
en azından daha güvenilir. düşünemiyorum o slimin veya herhangi bir TTOnun yere düştüğünü... hele kapağı açıkken filan. sağlam hasar alır. ben 3 parça diyorum..
ben bendeki TTOları kullanmıyorum uzuuunca bir süredir. koleksiyon olarak kaldı sadece...
Saygılar
(08/05/2012, Saat: 23:53)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 89 ve slant arasında çok fark var ... evet muhle tto ve slant yapsa üçer tane alırım
benimde tto alasım var taylor baktım hocam ne dersiniz bana bir kelebek tavsiye edin
(08/05/2012, Saat: 23:58)papazerigi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: aman aman, sakın
taylor çin malı.. git parker al çok daha iyidir. ama eğer kullanırım dersen bir tane temiz slim derim, ayara gerek yok derseniz de superspeed filan...
ama bana sorarsan her türlü üç parçalı daha iyi..
en azından daha güvenilir. düşünemiyorum o slimin veya herhangi bir TTOnun yere düştüğünü... hele kapağı açıkken filan. sağlam hasar alır. ben 3 parça diyorum..
ben bendeki TTOları kullanmıyorum uzuuunca bir süredir. koleksiyon olarak kaldı sadece...
Saygılar
(08/05/2012, Saat: 23:53)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 89 ve slant arasında çok fark var ... evet muhle tto ve slant yapsa üçer tane alırım
üstadım , tto olsun ve agresif olsun paker hangi modeli olur
saygılar
Mühle aynen EJ gibi. sadece modeller biraz farklı. kullanımlar bile aynı.
seninle düşüncem aynı. mühle veya EJ bi TTO yapsın, yorumları bi alalım, eğer kullanım memnuniyeti de tıpkı 89larda olduğu gibi olsun 50 sterlin veririm bir daha da mühle veya EJ yeni makine çıkarana kadar makine almam.
Saygılar
(08/05/2012, Saat: 23:55)psycho Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yok hocam yanlış anlama durumu yok, ben sadece memnuniyetimi dile getirdim. Gerçekten cok keyif aliyorum tiras olurken.
Papazerigi dostum keske yapsa muhle bi tto hatta adjustible bi tto ben £ 50,00 veririm. Muhle hic gormedim kullanmadım ama biliyorum ki iscilikleri üst kalite.
Yorumları: 2,008
Konuları: 38
Parker i cok arastirdim. Sipariş bile vermistim ama daha sonra vazgeçip yerine de87 aldim. Yurtdisi forumlarda sap cok iyi kalite üst seviye ama kafa ise yaramaz seklinde yorumlar okuduktan sonra vazgectim. 96r icin konusuyorum.
Ej kafayi muhleden alip sadece sap yapiyor. Bu nedenle baska model yok. Sadece 89 kafasi var. Iyi bir tto icin ikinci el probleminiz yok ise slim çogunlugun favorisi.
parkerlar hakkında ne yazık ki çok bilgim yok.
Kusura bakma
Saygılar
(09/05/2012, Saat: 00:01)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: üstadım , tto olsun ve agresif olsun paker hangi modeli olur
saygılar
Yorumları: 172
Konuları: 6
açıkçası banada tto makineler daha sempatik geliyor.
Mcorco sağolsun bir tane gillette adjustable'ım oldu sayesinde
daha kullanmaya kıyamadım gerçi.
(09/05/2012, Saat: 11:21)provista Adlı Kullanıcıdan Alıntı: açıkçası banada tto makineler daha sempatik geliyor.
Mcorco sağolsun bir tane gillette adjustable'ım oldu sayesinde daha kullanmaya kıyamadım gerçi.
selam,gillette'nin eski makinelerinin neden hala rağbet gördüğü anlaşıldı ; kalite
(03/05/2012, Saat: 22:29)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (03/05/2012, Saat: 22:24)emiriko Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Progress'i zevkle onerebilirim eger dibindeki sari plastik aksam sizde olumsuz bir izlenim birakmiyorsa cok hos bir ayarlanabilir alet. Futur'un modern gorunumu cok hosuma gidiyor halen ama hilet yuklerken ve ayar yaparken yaralanma riski var gibi geldi bana Futur konusunda deneyimli arkadaslar yazarsa bu konuda bende sevinirim
üstadım uzun saplı progress düşünüyorum daha etkili olmazmı
selam,merkur progress'in uzun saplısı alışveriş sitelerinde neden daha fazla hit veya beğeni kazanıyor fikri olanlar aydınlatırsa sevinirim
http://connaughtshaving.com dan sipariş vereceğim
saygılar
http://www.shaving.ie/products/Merkur-Pr...10001.html
http://www.shaving.ie/products/Merkur-Progress.html