Yorumları: 430
Konuları: 15
Yorumları: 254
Konuları: 2
ben de ilk defa az önce denedim kutulu olanı. kokusu kesinlikle 1 numara, köpüğü güzel arkoya göre biraz daha ince ama arkoya göre koruyuculuğu daha iyi. köpürtmesi kolay arka arkaya 3 defa sabunladım yüzümü
Yorumları: 514
Konuları: 67
ben cok tutumadım
kokusu cok iyi ama kutusunda kopurdugunde koku falan yok
nemlendirme hic yok sıradan el sabunu gibi
kayganlık keza cok iyi degil
bence fiyatının cok altında bir urun
arko bana gore daha iyi
Yorumları: 1,492
Konuları: 33
Bugünkü tahtakale maceramın son sabunu. Üzerinde Türkçe açıklama görerek şaşkına döndüğüm ürün. Türkçe açıklama var ama herhalde TR'de tek mağaza satıyordur. 10 TL fiyatıyla oldukça güzel. Koku güzel, performansı ilerleyen günlerde tıraş olduğumda görebileceğim...
Yorumları: 276
Konuları: 6
Benim içinde totan arkadaşımızın saydıkları geçerli. Bu sabah bir kere daha denemek istedim ama arkonun yanında fiyatına göre oldukça başarısız bir ürün.
Yorumları: 4,215
Konuları: 119
kapağını açık bırakırsanız ucup bozuk para kadar kalıntı kaldıgı bilgisi forumda verilmişti bilginize
kutu olan icin gecerlidir
stickde oyle bir durum yok
Bir de böyle düşün - Büyük Hilmi
Yorumları: 1,492
Konuları: 33
(21/05/2012, Saat: 21:13)McOrco Adlı Kullanıcıdan Alıntı: kapağını açık bırakırsanız ucup bozuk para kadar kalıntı kaldıgı bilgisi forumda verilmişti bilginize
Bilgi için teşekkürler, sadece bantını çıkarıp kokladım ve geri yapıştırdım o bant bile kalacak bu açıklamadan sonra
Yorumları: 514
Konuları: 67
(21/05/2012, Saat: 21:24)emiriko Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (21/05/2012, Saat: 21:13)McOrco Adlı Kullanıcıdan Alıntı: kapağını açık bırakırsanız ucup bozuk para kadar kalıntı kaldıgı bilgisi forumda verilmişti bilginize
Bilgi için teşekkürler, sadece bantını çıkarıp kokladım ve geri yapıştırdım o bant bile kalacak bu açıklamadan sonra
ben kullanmayı her heves ettigimde husranla sonuclanıyor.
Kokusuna laf yok ama kopukte o koku yok.
Deneyin siz nasıl bulacaksınız merakla bekliyorum
Yorumları: 2,766
Konuları: 50
ben seviyorum namussuzu... kokusu cezbetti beni. çocukken babamın kullandığı gibbs marka kremlerin kokusu geldi burnuma...
dayanamadım aldım... baya da var elimde. ve severek kullanıyorum.
Yorumları: 2,008
Konuları: 38
Ben wilkinson sabunu tıraş öncesi hazırlık amaçlı yüz yıkamada kullanıyorum, bitene kadar da öyle yapacağım.