11/01/2016, Saat: 16:13
hmmm deneyeyim sizin dediğinizi ama şuan progress im sadece mecburen onu kullanıyorum
Yanmasız tıraş var mıdır?
|
11/01/2016, Saat: 16:13
hmmm deneyeyim sizin dediğinizi ama şuan progress im sadece mecburen onu kullanıyorum
11/01/2016, Saat: 20:41
(11/01/2016, Saat: 13:46)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ... Arkadaşlarımız böyle güzel isabetli yorumlar yapınca alıntılayıp teşekkür etmeden duramıyorum. Bir ıslak tıraş anayasası oluştursak @dikdik_s komşumun şu ifadesi mutlaka bir maddesine eklenmeli. Teşekkürler komşum yorumunuz için.
I'd Lather be Shaving, 'Cos Shave Must Go On!
12/01/2016, Saat: 14:36
(11/01/2016, Saat: 20:41)onurcakmak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlarımız böyle güzel isabetli yorumlar yapınca alıntılayıp teşekkür etmeden duramıyorum. Bir ıslak tıraş anayasası oluştursak @dikdik_s komşumun şu ifadesi mutlaka bir maddesine eklenmeli. Efenim biz abilerimizden öğrendik bu hobiyi, bu forum adab-ını. Uygun katkılar yapabiliyor isek ne mutlu bize.
komşular merhaba
benimde şimdiye kadar tıraştan sonra hiç suratım yanmadığı bir tıraşım olmamasına rağmen son 2 haftadır. yeni jilet + düzgün köpük + acele etmeden olduğum tıraşlardan sonra suratımın eskisine göre yanmadığını gördüm. burada ilk okuduğum şeylerden biri köpüksüz suratta jileti tekrar tekrar geçirmeye özen gösteriyorum ... hiç yanmadan daha tıraş olmadım. şimdi ki hedefim tıraş öncesi bir losyon alıp tıraş olduktan sonra bakalım nasıl olacak. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|