Yorumları: 1,996
Konuları: 28
(18/01/2016, Saat: 02:58)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Abi ben preshave yada yag kullanmadan tıraş olmuyorum. Preshave olayını alıskanlık yaptım.
Soruna gelirsek bence yagların yumusatması, preshave kremlerden daha iyi. Banyodan cıktıktan sonra hemen yagı uyguluyorum. Tıraş malzemelerini hazırlayıp vucudu kuruturken, 3-4 dakika yuzumde bekliyor. Zaten en sert kılların oldugu cene sakalımdan, yumusattıgını direk ellerimle anlıyorum. King of shaves yagı kullanıyorum impadan. Floid, LPL gibi markalarınkini öneririm aynı şekil.
Bluebeards revenge biraz zeytinyagı gibi kalınmıs kullanmadım bilmiyorum ama yorumlar pek ic açıcı degil. Hangisine ulasmanız kolaysa tavsiye ederim.
Saygılar
Üstad ben de alacaktım bu yağdan geçenki impa ziyaretimde. Rafta gözüme çarpmıştı. Hatta Mustafa beyin önerdiği bir idi yağ bu (yanlış hatırlamıyorsam). Mustafa beyle sohbetti, simpsonları okşamaktı derken hem bunu hem de alacağım birkaç şeyi unuttum malesef. Malum, insan kendini kaybediyor orda
Neyse artık bir dahaki sefere.
Sent from my iPhone using Tapatalk
I'd Lather be Shaving, 'Cos Shave Must Go On!
Yorumları: 46
Konuları: 1
(18/01/2016, Saat: 00:14)AKadir Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Abi , her yerde takipçinizim.
Yorumları: 1,204
Konuları: 28
Tabac ve floid in uyumu harika.
http://enfiyemeraki.blogspot.com.tr/
Yorumları: 658
18/01/2016, Saat: 21:57
(Son Düzenleme: 18/01/2016, Saat: 21:58, Düzenleyen: AKadir.)
(18/01/2016, Saat: 02:58)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Abi ben preshave yada yag kullanmadan tıraş olmuyorum. Preshave olayını alıskanlık yaptım.
Soruna gelirsek bence yagların yumusatması, preshave kremlerden daha iyi. Banyodan cıktıktan sonra hemen yagı uyguluyorum. Tıraş malzemelerini hazırlayıp vucudu kuruturken, 3-4 dakika yuzumde bekliyor. Zaten en sert kılların oldugu cene sakalımdan, yumusattıgını direk ellerimle anlıyorum. King of shaves yagı kullanıyorum impadan. Floid, LPL gibi markalarınkini öneririm aynı şekil.
Bluebeards revenge biraz zeytinyagı gibi kalınmıs kullanmadım bilmiyorum ama yorumlar pek ic açıcı degil. Hangisine ulasmanız kolaysa tavsiye ederim.
Saygılar
Üstadım tavsiyenizi kaçırmadan King Of Shaves i İmpa dan ısmarladık bugün.
Yorumları: 6,129
Konuları: 46
(18/01/2016, Saat: 21:57)AKadir Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Üstadım tavsiyenizi kaçırmadan King Of Shaves i İmpa dan ısmarladık bugün.
Hayırlı olsun, umarım begenirsiniz komsum.
Yorumları: 658
18/01/2016, Saat: 22:55
(Son Düzenleme: 18/01/2016, Saat: 22:58, Düzenleyen: AKadir.)
(18/01/2016, Saat: 19:59)o2ooo Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Abi , her yerde takipçinizim.
Alacağınız epeyce deneyim olacak burada.
Yeminle hiç sıkılmadan cevap veriyorlar.
Yorumları: 97
İyi akşamlar
Yorumları: 2,889
Konuları: 24
Herkese günaydın, 5 dakikada tıraş olup çıkmam gerekti ben de tezgahta duran Bic metale uzandim hemen. O hengamede bile fotoğraf çekmeyi ihmal etmedim, nasıl bir alışkanlık olduysa artık
PannaCrema San Fransesco
Whippeddog sentetik
Bic metal
Ozgun41 Sandalwoood AS
"Keen as this razors edge invisible" W. Shakespeare
Yorumları: 1,120
Konuları: 12
@Chinaski sihhatler olsun. Ben de erken çıktım ama resimsiz günün tıraşı.
Progress
Astra mavi
Mwf
Omega İtalyan bayraklı
Nivea tahriş karşıtı balsam
Yorumları: 565
Konuları: 25
Plissoft sentetik
Speick stick
Rimei
Permasharp ( 1 )
Crystal şap