Yorumları: 46
Konuları: 1
Mekanik saat severim. Saat forumunda "geleneksel/ıslak traş" üzerindeki konuyu okuyunca aklıma olası "iş hayatında hergün yapılacak olan ve günün başlangıcı olacak traşı" hobiye/keyfe dönüştürme fikri geldi.
(Akadir kod isimli abimin görsel ve bilgi destekleri ve yönlendirmesi ile bu forumla tanıştım)
Okumaya henüz başladım, kısa sürede anladığım kafarıyla bu yöntem her ne kadar hobi/keyif işi olsa da bir o kadar da sağlıklı...
Özetle siz değerli üyelere sorulacak çok sorum var....
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorumları: 1,201
Konuları: 21
Hoş geldiniz yeni üye komşumuz. Hayırlı ve uğurlu olsun.
As long as you have drinking days than hungover days, you're fine ...
Yorumları: 946
Konuları: 9
Hoş geldiniz. Keyifli tıraşlar.
Yorumları: 2,021
Konuları: 13
Foruma hoş geldiniz. Aslında "Geleneksel Tıraş" bir tıraş olma yöntemi veya tercihidir. Bazılarımız ya da çoğumuz için tıraş olmak bir gereksinim ise bunu karşılayan bir yoldur. Ancak aynı zamanda tabi ki bir keyif ve hobi de olabilir
Yorumları: 658
Hoşgeldiniz.
Keyif hobi zevk sağlık herşey var.
Yorumları: 281
Konuları: 2
Foruma hoşgeldiniz. Keyifli ve tahrişsiz tıraşlar
Korgunv
Mavi
Ms1907
Akadir
(Size bu forumla tanışmamı da sağladığınız için özel teşekkür ederim)
Turkuvaz1
Hoşbulduk...
Yorumları: 410
Konuları: 10
(19/01/2016, Saat: 17:52)o2ooo Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Mekanik saat severim. Saat forumunda "geleneksel/ıslak traş" üzerindeki konuyu okuyunca aklıma olası "iş hayatında hergün yapılacak olan ve günün başlangıcı olacak traşı" hobiye/keyfe dönüştürme fikri geldi.
(Akadir kod isimli abimin görsel ve bilgi destekleri ve yönlendirmesi ile bu forumla tanıştım)
Okumaya henüz başladım, kısa sürede anladığım kafarıyla bu yöntem her ne kadar hobi/keyif işi olsa da bir o kadar da sağlıklı...
Özetle siz değerli üyelere sorulacak çok sorum var....
Hosgeldiniz. Saat sevdasi olan biri mutlaka bu ise de el atiyor bence, ya da tam tersi. Bende de oldugu gibi.
Chevalier
Yorumları: 253
Konuları: 3
Hos geldiniz, keyifli tiraslar.