Yorumları: 2,021
Konuları: 13
EJ DE89 Barley tıraş aleti
Astor Bic Stainless jilet
Isana Pure Badger fırça
Arko sabun
Zaza şap
Oldspice Klasik as.
Artık son Astor jiletim. Hakkında bir şeyler karalarım herhalde. EJ DE89 ve Astor iyi bir ikili oldu benimi için
Keyifli tıraşlar.
Yorumları: 1,479
Konuları: 43
Sıhhatler olsun
İh-tirastan sual olunmaz.
Yorumları: 6,129
Konuları: 46
Sabun: MWF
Makine: Fatip Grande
Jilet: Personna
A.S: Pinaud Classic
Balm: Floid
Şahane silky smooth bir tıraştı.
Yorumları: 814
Konuları: 1
Italyan arkadaşları özlemiştim, akşam hasret giderdik biras..herkese sıhhatler olsun
insan sorunlarını anlatmak ile onlara çözüm bulmanın aynı şey olmadığını anladığında artık büyümüş demektir
Yorumları: 6,129
Konuları: 46
(21/01/2016, Saat: 15:02)neoromancer Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Italyan arkadaşları özlemiştim, akşam hasret giderdik biras..herkese sıhhatler olsun
ohh yakısır abime püfür püfür mentol esintisi. Abi bana mentol uymuyor. Kullanamıyorum. Bir Floid in mentolu rahatsız etmedi beni, onun haricindeki mentollu urunlerden uzak duruyorum. Ama set tam takım yesil olmus, sıhhatler olsun abi. Sen hayırdır pazar gunlerine bırakırdın tırası bugun erkencisin.
Yorumları: 814
Konuları: 1
(21/01/2016, Saat: 16:03)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ohh yakısır abime püfür püfür mentol esintisi. Abi bana mentol uymuyor. Kullanamıyorum. Bir Floid in mentolu rahatsız etmedi beni, onun haricindeki mentollu urunlerden uzak duruyorum. Ama set tam takım yesil olmus, sıhhatler olsun abi. Sen hayırdır pazar gunlerine bırakırdın tırası bugun erkencisin.
Eywallah kardeşim..bu soğukta mentol extra yaktı tabii ama özlem işte neyaparsın
proraso mentölü Okaliptus yoğunluğundan daha bir sert sanki....yok yaw haftada 2-3 traş oluyorum bende..sadece fotoğraf mevzusunu kasten uzattığımdan haftasonuna kalıyor, dün akşam traştan sonra baktım öyle yeşil yeşil duruyorlar ...hadi dedim bari bir fotoğrafınızı çekeyim
insan sorunlarını anlatmak ile onlara çözüm bulmanın aynı şey olmadığını anladığında artık büyümüş demektir
Yorumları: 599
Konuları: 12
Tek Sabun, Tek Fırça, Tek Alet, Tek Jilet...
Yorumları: 1,087
Konuları: 39
https://www.flickr.com/photos/97998395@N05/
https://instagram.com/onuresko/
Yorumları: 194
Konuları: 5
Tipsof manchurian
Tobs sandalwood
Bolzano
Sanguie r5 new
Isana limited edition after shave
Gilette anti tahris balsam
Sap
Fotoda olmayan arkadaslarida yazdim. Oldugun en temiz en tahrissiz ustura tiraslarindan biriydi. Guzel bir ekip
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorumları: 1,519
Konuları: 13
EJ tıraş öncesi
Fatip Piccolo
Astra mavi
LS 26 mm finest
Speick krem
Zaza şap
Speick kolonya ve balm
Haydi hayırlı tıraşlar...