Yorumları: 1,360
Konuları: 13
(29/01/2016, Saat: 20:27)bayercy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Haydi Bismillah
Kolay gelsin.
Elin Merkur' une, Muhlesine rakip ve hatta üstün ve orjinal ürünler çıkmasına , gavurların yana yana bu ürünleri edinmeye çalışmasına çok sevineceğim.
Emeğinize sağlık! !
Çok teşekkür ederim, sizlerin umutlarınızı boşa çıkarmamak için uğraşacağız.
rocnelrazor@gmail.com
www.rocnel.com
@akadir Sabırsızlıkla beklemenize çok sevindim, teşekkürler.
rocnelrazor@gmail.com
www.rocnel.com
Yorumları: 140
Konuları: 0
Allah muvaffak etsin, hiç endişem yok, harika olacak...
Yorumları: 120
Konuları: 8
Yorumları: 639
Konuları: 2
Heralde Murat Bey istekliler için, kendisine gelen talep sırasına göre bir liste belirlemiştir.
(30/01/2016, Saat: 16:52)hknz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Heralde Murat Bey istekliler için, kendisine gelen talep sırasına göre bir liste belirlemiştir.
Merhaba, evet adil olmak için bir sıra listesi yaptım, ilk sipariş verenler daha önce teslim edilecek, teşekkür ederim.
rocnelrazor@gmail.com
www.rocnel.com
Yorumları: 333
Konuları: 19
Şimdi sipariş listesine girsek önümüzde kaç kişi vardır?
www.tekyumruk.com
(30/01/2016, Saat: 20:38)anarche Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şimdi sipariş listesine girsek önümüzde kaç kişi vardır?
Merhaba listeleri aşağıdaki gibi yaptık;
Forum Üyeleri
Yerli Müşteriler
Yurt Dışı Müşteriler
Toplu Sipariş İsteyenler(Mağazalar)
Buradan sipariş sayısı vermem etik olmayabilir. Ancak forum üyelerini tüm listenin önünde tutuyorum, forum içi sırasına göre talepleri yerine getirmeye çalışacağım, saygılar.
rocnelrazor@gmail.com
www.rocnel.com
Yorumları: 632
Konuları: 1
(31/01/2016, Saat: 02:49)rocnel Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba listeleri aşağıdaki gibi yaptık;
Forum Üyeleri
Yerli Müşteriler
Yurt Dışı Müşteriler
Buradan sipariş sayısı vermem etik olmayabilir. Ancak forum üyelerini tüm listenin önünde tutuyorum, forum içi sırasına göre talepleri yerine getirmeye çalışacağım, saygılar.
Murat Bey tebrikler başarılı bir üretim .Benide listeye yazarsanız sevinirim.
Yorumları: 1,512
Konuları: 11
(31/01/2016, Saat: 02:49)rocnel Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba listeleri aşağıdaki gibi yaptık;
Forum Üyeleri
Yerli Müşteriler
Yurt Dışı Müşteriler
Bu liste çok yerinde olmuş Murat Bey. Umarım forum(lar)daki talep karşılandıkça ürününüzün başarısı da duyulur.