Yorumları: 38
Konuları: 1
Ws
Perma sharp
Niva sentetik fırça
İha
Nivea man sensitive balsam
(Bu de ile ilk tıraşımdı)
En çok hoşuma giden şey ayrı bir tasta köpük yapmak oldu bir de sakalın kesilme sesi
İki per tıraş oldum herhangi bir kesik olmadı ama tıraşı bitirip yüzümü incelediğimde birçok yeri tıraş edemediğimi gördüm ve sabunlamadan oraları tıraş ettim (sizce bu yaptığım doğru muydu) bunun üzerine hafif bi yanma hissi oldu ama soğuk su şap ve balsamdan sonra pek bi yanma olmadı, her şey bir yana neden bu tıraşı daha önceden denemedim diye de hayıflandım tabi
Yorumları: 2,889
Konuları: 24
- Kell's Hemp/Aloe/Vanilla
- Plisson sentetik
- BIC metal
"Keen as this razors edge invisible" W. Shakespeare
Yorumları: 2,021
Konuları: 13
19/02/2016, Saat: 11:40
(Son Düzenleme: 19/02/2016, Saat: 11:41, Düzenleyen: msakalli.)
(19/02/2016, Saat: 02:37)mhilmipaydas Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ws
Perma sharp
Niva sentetik fırça
İha
Nivea man sensitive balsam
(Bu de ile ilk tıraşımdı)
En çok hoşuma giden şey ayrı bir tasta köpük yapmak oldu bir de sakalın kesilme sesi
İki per tıraş oldum herhangi bir kesik olmadı ama tıraşı bitirip yüzümü incelediğimde birçok yeri tıraş edemediğimi gördüm ve sabunlamadan oraları tıraş ettim (sizce bu yaptığım doğru muydu) bunun üzerine hafif bi yanma hissi oldu ama soğuk su şap ve balsamdan sonra pek bi yanma olmadı, her şey bir yana neden bu tıraşı daha önceden denemedim diye de hayıflandım tabi
Sıhhatler olsun komşum. Bence, rötuş için bile olsa sabun sürmenizde fayda var.
Yorumları: 983
Konuları: 10
Arkolik
Ekipman: http://tinyurl.com/recklesstr
Sağlık, çevre ve bütçeniz için Bisiklet sürün, sürdürün..
EJ DE89 Barley tıraş aleti
Personna Lab Blue jilet (2)
Isana Pure Badger fırça
Arko sabun
Zaza şap
Brüt Klasik Yeşil as.
Aynı ekiple 1 hafta geldi geçti. Artık bu fırça beni tatmin etmiyor. Performansı yetersiz kalıyor. Haftaya başka bir sabit kadro ile devam edip etmeme konusunda kararsızım. Belki günlük rotasyona dönerim.
Hepinize iyi bir hafta sonu dilerim.
Yorumları: 1,143
Konuları: 16
Mitchell's Wool Fat
Retro Deluxe Silver
Super-Max Stainless
Merkur 37C Slant
Retro yine yaptı işini, yoğurdu MWF'i. Super-Max ilk defa kullandım f/p olarak fena değil.
Hepinize sıhhatler olsun. Hayırlı Cuma'lar.
Dünyayı görüşüne göredir, insanın dünya görüşü. Maddeci için, gözyaşı tuzlu su, kalp ise kan pompasıdır...
Yorumları: 2,249
Konuları: 28
Sent from my iPhone using Tapatalk
e mail adresim tipsol@me.com
Yorumları: 91
Konuları: 2
Wilkinson sword clasic tıraş aleti
Derby extra jilet
Palmolive tıraş kremi
Wilkinson fırça
Axe alaska after shave
Tıraştan hiç memnun değilim. Sakalım 3 günlük olmasına rağmen resmen kesmedi. Tıraş sonrası yanma veya kızarıklık olmadı.
Yorumları: 1,541
Konuları: 7
19/02/2016, Saat: 17:41
(Son Düzenleme: 19/02/2016, Saat: 17:42, Düzenleyen: msakalli.)
@GartBnx komşum, öncelikle sıhhatler olsun. Bir süredir tıraş tasınız (sanırım bakır) ilgimi çekiyor. Bir benzerini (belki de aynısı) daha önce alışveriş yaptığım bir sitede gördüm. Fiyatı da uygun, almayı düşünüyorum. Merak ettiğim, kullanışlı bir ürün mü? (Köpük yapmak, ısı tutmak vs. açılardan) Kararma yapıyor mu? Teşekkür ederim.