Yorumları: 27
Konuları: 7
tıraş takımlarımı forumdaki üstatların da yardımıyla yavaş yavaş oluşturuyorum. porsuk kılı, safety razor, jilet, sabun derken sıra tıraş sonrasına geldi. aslında nivea balsam alınır mı diye soracaktım ama bugün migrosta fiyatın 13.90 olduğunu gördüm. şöyle sorayım bu fiyata alınır mı? alınırsa 3 çeşidi var hangisi alınır? alınmazsa hangi markayı tavsiye edersiniz? teşekkürler, saygılar.
Edwin Jagger DE89L + İsana Men + Arko + Astra Superior Platinum + Nivea after shave balsam
Yorumları: 4,215
Konuları: 119
fonex balsam 3.50
allantoin icerikli
eksigi yok fazlası var
bence fonex alınır
Bir de böyle düşün - Büyük Hilmi
Yorumları: 1,462
Konuları: 82
Nivea Balsam güzel bir üründür,kolay bulunabilmeside artısı.
Fiyat gayet iyi normalde 19 lira diye biliyorum.
Active Comfort olanı tavsiye ederim.
Yorumları: 254
Konuları: 2
Selamlar,
illa Nivea balsam diyorsanız beyaz olanı en çok tercih edilenidir, tıraştan sonra kızarıklık ve tahriş oluyorsa comfort olanı tercih edilebilir. Gillette'nin güzel balsamları mevcuttur.
Yorumları: 4,215
Konuları: 119
yerlilere şans verilmeli kozmetikde hiçde fena bir yerde degiliz fiyatlarda
4te1
3te1
uzun süredir sürekli füme ve fonex balsam kullanıyorum donusumlu olarak
ıkısındende ınanılmaz memnunum
fiyatları ise 3.50 2.50
bulmak sorun diyene
netden alısverıse baslamasını önemle onerırım
Bir de böyle düşün - Büyük Hilmi
Yorumları: 1,670
Konuları: 66
Nivea sensitive balsami kardeşim 12,50 ye aldı cumartesi şato ıtriyattan. Alerjisi olmasına rağmen gayet memnun, içeriğinde paraben de bulunmuyor. Tavsiye edilebilecek bir ürün. Mcorco' nun bahsettiklerine birşey diyemem kullanmadım.
Selamlar.
Yorumları: 61
Konuları: 4
(16/05/2012, Saat: 17:07)gakgoş Adlı Kullanıcıdan Alıntı: tıraş takımlarımı forumdaki üstatların da yardımıyla yavaş yavaş oluşturuyorum. porsuk kılı, safety razor, jilet, sabun derken sıra tıraş sonrasına geldi. aslında nivea balsam alınır mı diye soracaktım ama bugün migrosta fiyatın 13.90 olduğunu gördüm. şöyle sorayım bu fiyata alınır mı? alınırsa 3 çeşidi var hangisi alınır? alınmazsa hangi markayı tavsiye edersiniz? teşekkürler, saygılar.
bende bu active comfort olandan uzun zaman önce vardı hatta gilette fusion ile birlikte indirimli almıştım. gerçi o zamanlar kıymetini bilemedim ucuza aldığım için "bu ne yaw arko cilt kreminden ne farkı var ki?" demiştim ama gerçekten iyidir. en azından arkoonun cool undan daha iyiydi bana göre sivilce yapmamıştı
Yorumları: 740
Konuları: 26
Eğer cilt tipin yağlı değilse çok memnun kalacağın ürünlerdir Nivea kremler.
Ancak yazın yağlı cilt tipi ile kullanmak eziyet olabilir.
Kuru cildin varsa dove body butter, dove intensive, nutrigiena kremlerden bile rahatlıkla kullanabilirsin.
Foruma özel Tipsoft fiyat listesi için "tipsoftbrushes(at)gmail.com"
adresine "kullanıcı adınızı" belirterek mail atabilirsiniz.
https://www.facebook.com/tipsoftbrushes/
Yorumları: 2,008
Konuları: 38
İyi fiyat, Sensitive olanı tavsiye.
Yorumları: 514
Konuları: 67
daha once hassas olanını kullanmıstım.
bu sefer cool kick olanına sans vermek istedim. 13.90 na aldım
bence alınabilecek urun. iceriginde paraben yok bir de her gun tırasa ortalama 3-3.5 ay kadar gider.
cool olanını biomeen kıyaslayacagim