Yorumları: 2,021
Konuları: 13
Yorumları: 166
Konuları: 5
Sağolun üstadım. Ürünler güzel çıksa da bari beklediğimize değse
Sonunda Gondolier sabunum geldi. 26 Şubat'ta gönderilen paket 14 Mart'ta verdiğim adrese ulaştı. Ben ancak bugün kavuşabildim kendisine. Hoş bir kokusu var. İnşallah yarın sabah deneyeceğim.
Yorumları: 6,129
Konuları: 46
Dostlar order history nizi kontrol edin. Gecmis siparis altında tracking numarası veriyor. Eger yoksa bende oldugu gibi unutmus olabilir amcam siparisi bilginiz olsun.
Siteden 3-4 kere mesaj attım cevap gelmedi. Paypal uzerinden bir uyarı gonderince cevap geldi. Siparis iptal para iade.
Yorumları: 166
Konuları: 5
(18/03/2016, Saat: 01:39)msakalli Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sonunda Gondolier sabunum geldi. 26 Şubat'ta gönderilen paket 14 Mart'ta verdiğim adrese ulaştı. Ben ancak bugün kavuşabildim kendisine. Hoş bir kokusu var. İnşallah yarın sabah deneyeceğim.
Benimki de geldi birkaç gün önce. Denedim, çok güzel bir sabun. Kokusunu da beğendim ben. Hafif ve elegant bir kokusu var. Koruyuculuk ve nemlendirme de son derece iyi. Sanırım başka çeşitlerini de alıcam Phoenix'in. Güle güle kullanın.
(18/03/2016, Saat: 15:24)calexico Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Benimki de geldi birkaç gün önce. Denedim, çok güzel bir sabun. Kokusunu da beğendim ben. Hafif ve elegant bir kokusu var. Koruyuculuk ve nemlendirme de son derece iyi. Sanırım başka çeşitlerini de alıcam Phoenix'in. Güle güle kullanın.
Teşekkür ederim komşum, ben de beğendim Gondolier sabunu. Siz de güle güle kullanın.
Yorumları: 50
Konuları: 1
Yurtdışından kozmetik ürün getirince gümrükten geçiyor mu ki ?
Yorumları: 1,204
Konuları: 28
Paolo yetisemeyecek patlayacak demisti birisi ne ongorulu insanmis
http://enfiyemeraki.blogspot.com.tr/
Yorumları: 1,143
Konuları: 16
@Saltuk çalışıyor şu an da
Ben yukarıdakine benzer bir şey söylemiştim ama aman diyelim. Paolo bize lazım
Kargom da şu an da geldi var mı böyle bir şey
Temiz kalpli adam şu Paolo
Dünyayı görüşüne göredir, insanın dünya görüşü. Maddeci için, gözyaşı tuzlu su, kalp ise kan pompasıdır...
Yorumları: 1,204
Konuları: 28
Takiliyorum zaten komsum
hayirli olsun
http://enfiyemeraki.blogspot.com.tr/