Yorumları: 983
Konuları: 10
Çarşamba Sabah Tıraşı
Tıraş aleti: Orak TTO
Jilet: Rapira Super Stainless (1)
Sabun: Proraso Sandalwood & Sheabutter
Fırça: Vie-long
AS: Barbon
Mükemmel sinekkaydı tıraş! Bu yeni orak'lara bayılıyorum, ucuz görünüyorlar ama harika tıraş sağlıyorlar.
Cuma Sabah Tıraşı
Tıraş aleti: Gillette 40s Superspeed
Jilet: Isana (1)
Sabun: Proraso Eucalyptus & Menthol
Fırça: Isana Pure Badger
AS Balm: Proraso Eucalyptus & Menthol
Çarşamba tıraşı kadar harika bir tıraş!
Hayırlı cumalar.
Arkolik
Ekipman: http://tinyurl.com/recklesstr
Sağlık, çevre ve bütçeniz için Bisiklet sürün, sürdürün..
Yorumları: 1,289
Konuları: 3
@recklesstr dostum, sıhhatler olsun. Fotolar için eline sağlık.
https://www.facebook.com/KariaBrushWorks
Yorumları: 983
Konuları: 10
(25/03/2016, Saat: 09:30)crionics Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @recklesstr dostum, sıhhatler olsun. Fotolar için eline sağlık.
Çok teşekkür ederim crionics dostum
Arkolik
Ekipman: http://tinyurl.com/recklesstr
Sağlık, çevre ve bütçeniz için Bisiklet sürün, sürdürün..
Yorumları: 2,021
Konuları: 13
Yorumları: 530
Konuları: 5
@msakalli;
Tıraş aleti gördüğüm kadarıyla EJ89. Aletin, Perma-Sharp jilet ile uyumu nasıl sizce? Ben boyun bölgesinde tahriş yaşıyorum da o yüzden sordum.
Yorumları: 2,021
Konuları: 13
(25/03/2016, Saat: 13:42)SKYBRAVE Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @msakalli;
Tıraş aleti gördüğüm kadarıyla EJ89. Aletin, Perma-Sharp jilet ile uyumu nasıl sizce? Ben boyun bölgesinde tahriş yaşıyorum da o yüzden sordum.
Doğrudur, alet DE89. Ben bu ikilide herhangi bir tahriş sorunu yaşamıyorum. Perma Sharp'ın keskinliği bana göre iyi olduğu için mild olan DE89 ile güzel bir uyum yakalıyor. Bugün aynı jilet ile 4. tıraşı oldum. Sadece bıyık uç kısımlarında (dudak yanlarında) noktasal 1-2 kızarıklık oldu, bu da sanırım 4. tıraş için normal.
Yorumları: 530
(25/03/2016, Saat: 14:13)msakalli Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Doğrudur, alet DE89. Ben bu ikilide herhangi bir tahriş sorunu yaşamıyorum. Perma Sharp'ın keskinliği bana göre iyi olduğu için mild olan DE89 ile güzel bir uyum yakalıyor. Bugün aynı jilet ile 4. tıraşı oldum. Sadece bıyık uç kısımlarında (dudak yanlarında) noktasal 1-2 kızarıklık oldu, bu da sanırım 4. tıraş için normal.
Ben özellikle tahriş yaşamamak için sadece 1 kere kullanıyorum jileti ama yine de boyun bölgesinde tahriş oluyor. Sanırım cildimden ve sakal yapımdan dolayı bu ikili bende güzel sonuç vermiyor.
Yorumları: 1,066
Hazırlık: TOBS Sandalwood Pre Shave Oil
Fırça: Simpsons Duke 3 Best Badger
Sabun: Mitchell's Wool Fat
Tıraş Aleti: Merkur 37C Slant
Jilet: Astra Superior Stainless
Tıraş Sonrası: Feret Bloc Hyalin, TOBS Sandalwood Cologne, TOBS Sandalwood Moisturising Gel
WTG ve XTG şeklinde iki perdeyle tertemiz, son derece konforlu bir sabah tıraşıydı.
Acta est fabula, plaudite.
Yorumları: 372
(25/03/2016, Saat: 15:25)Bruce Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hazırlık: TOBS Sandalwood Pre Shave Oil
Fırça: Simpsons Duke 3 Best Badger
Sabun: Mitchell's Wool Fat
Tıraş Aleti: Merkur 37C Slant
Jilet: Astra Superior Stainless
Tıraş Sonrası: Feret Bloc Hyalin, TOBS Sandalwood Cologne, TOBS Sandalwood Moisturising Gel
WTG ve XTG şeklinde iki perdeyle tertemiz, son derece konforlu bir sabah tıraşıydı.
Daha ne olsun.
Sihhatler olsun
Yorumları: 2,422
Cuma tıraşı ;
Siyah 7o clock bir harika mükemmel bir performans ve yeterli keskinlik , impada bu arkadaşı da görmeliyiz bence . İkinci kullanımında daha da iyiydi .
Sıhhatler olsun ,