Yorumları: 1,360
Konuları: 13
29/03/2016, Saat: 17:28
(Son Düzenleme: 29/03/2016, Saat: 17:28, Düzenleyen: rocnel.)
(29/03/2016, Saat: 17:23)Nani Kuş Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @rocnel hocam gönderiyi yaptım
Sıra geldi beklemeye
Hocam kargoya vermeden önce haber veriyormusunuz ?
Ürün belirli stoklar şeklinde kargoya verilecek, toplu verince kesin bir kaç tane aradan kayboluyor, kargoya verdiğim arkadaşlara takip numarasını ileteceğim, kargo şubesi paketleri bir gün kendisinde tutarak genel müdürlüğünden indirim onayı alacak, ertesi gün kargo işlemini başlatacak, bize de dağıtım günü takip numarasını mail olarak yollayacak, ben de takip numarasını aldığım arkadaşların numaralarını mesaj ile belirteceğim. Şuan ABD ve Türkiye'ye yetecek kadar elimizde paslanmaz makine var, ancak kumlama işlemlerinin sonuçları için bekletiyorum bazılarını, o yüzden içiniz rahat olsun, bundan sonrası yalnızca genel kontrolden ibaret.
rocnelrazor@gmail.com
www.rocnel.com
Yorumları: 1,360
Konuları: 13
rocnelrazor@gmail.com
www.rocnel.com
Yorumları: 75
Konuları: 3
Havale işlemi gerçekleştiremedim. Yarın ilk iş bankadan halledeceğim.
Yorumları: 983
Konuları: 10
Bankmatikten ödeme yapamadım, 5tl kabul etmiyor, para üstü veremiyormuş, bende yarın bankadan ödeme yapmayı planlıyorum.
Arkolik
Ekipman: http://tinyurl.com/recklesstr
Sağlık, çevre ve bütçeniz için Bisiklet sürün, sürdürün..
Yorumları: 172
Konuları: 1
Yarın kısmetse ödemeyi gönderiyorum sn. Rocnel.
Saygılarımla
Yorumları: 414
Konuları: 7
Geltir– arandur açıklaması ile 75 tl yolladım, beklemedeyim.
Yorumları: 342
Konuları: 10
Rocnel se- kerkenez açıklaması ile gönderdim ben de beklemedeyim
Yorumları: 565
Konuları: 25
@rocnel komsum ödemeyi yaptim, aciklamada "ynspektas" yaziyor.
Yorumları: 75
Konuları: 3
Merhaba
@rocnel; ben de atm üzerinden işlemi gerçekleştirdim ancak acıklama yazdırmadı atm. İşlem dekontunu size mail olarak göndereceğim. Saygılar
Yorumları: 965
Konuları: 5
Arkadaşlar kişisel iletişimi özel mesaj veya mail ile yaparsak daha iyi olur düşüncesindeyim.
Konu çok kalabalıklaşmasın da ürün hakkındaki olası gelişmelere daha rahat ulaşalım bence.
saygılar