(29/04/2016, Saat: 20:33)Nani Kuş Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Rocnel Murat usta hocam kartuş sever dostlarımızda ihmal etmeyin forumumuzda kartuşları traşı seven dostlar mevcut onlar içinde sap yapmak planlarınızda varmı ?
Myr(ayrıldı) isimli arkadaşımızın kullandığı kartuşlu(mach) makine başlığı ile klasik sapların monte olmasını sağlayacak bir parça yapmıştım ama iyi olmadı, ileride bu ara parçadan yapılabilir.
(29/04/2016, Saat: 21:45)Monarch Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu standı futur için uyarlananız mümkün mü?
Stant tasarımlarını üzerine iyice eğilip yapmak gerekiyor, en çok kullanılan birkaç model için stant yapacağız, bir kaç ay sürebilir.
(30/04/2016, Saat: 00:20)arandur Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Murat üstadım pek talep olmadığını belirttiniz ama mild kafa ihtiyacım bulunmakta. Bu ve agresif kafalar için kafanızda bir takvim var mı?
Şuan bir aletin denemesini ben kendim yapıyorum, mild bir alet, tabi bana göre mild bir alet, keskin jiletlerle deniyorum, yakın zamanda sizlerle paylaşacağım.
(30/04/2016, Saat: 00:27)saygin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Rocnele kavustum saolsun murat hocam yeni sapıda gönderdi , bende önceki sapa canavarla giriştim içine kacan setiskuru çıkarmayı başardım üstten biraz kısaldı yanlarda çentik oluştu ama olsun Murat beye teşekkürlerimi iletiyorum..
Güle güle kullanın
Bu arada ürünümüz (SE Model) yurt dışında bayağı popüler oldu, en azından geleneksel tıraş ile uğraşan insanların büyük kısmı bizi marka olarak biliyorlar. Üretim sistemimizi biraz daha işler hale getirmemiz gerekiyor.
Discovery gibi belgesel kanallarında klasik araba modernizasyonları var bilirsiniz. Geçenlerde klasik bir araba için parça yaptık çok güzel oldu. Bir arada vites kolu başlığı yapmıştım o da çok güzel olmuştu, arada zevkine böyle işler de yapıyoruz. Biz kalıp(metal, plastik enjeksiyon), makine yedek parçası, makine vb. ürünler ile uğraşmaktayız, ana işimiz bunlar. Bu bahsettiğim ürünler için de fiyat almak isteyen fikir edinmek isteyen arkadaşlar mailden bana ulaşabilir. Saygılar.