Katılım Listesi
1. @Nani Kuş
2. @izbe
3. @Turhan84
4.
5. @onurcakmak
6. @AKadir
8. @Hellound (opsiyonlu)
9. @candova (opsiyonlu)
10. @blaster
11. @GartBnx
12. @koolandgang
10 kişi SON DURUM
Değerli ustalarım, forumdaşlarım
uzun zamandır aklımda olan bir şeyi sizlerin görüşünüze sunmak istiyorum
forum için Morris&Fondran Lee sabini fırça yaptırlıması
çok elit bir fırça firması lee sabiniye bireysel olarak ulaşmak çok zor bu şekilde yaparsak ulaşabilecegimizi düşünüyorum .
Bunun için ustalarımızdan birsi ve birileri yardımcı olacaktır buna eminim
bizler öncelikle nasıl bir fırça istiyoruz , kimlerimiz istiyor öncelikle bunun tartışmasını yapıp netleştirelim. ortak bir çatıda buluşalım herşeyi ile.
1.kıl cinsi nasıl olsun ( ustalar burada daha detaylı yardımcı olacak )
2.knot çapı
3.loft
4.sap tipi ve sap rengi
5.sapa ne yazılsın nasıl yazılsın , numaralandırma olsunmu
vs... soruların cevaplarını verelim kendimizden emin olalım. süreç uzun dahi olsa mutlu sona ulaşacagımızı düşünüyorum ve degerli yorumlarınız mutlaka bekliyorum.
fırçaların fiyatlarını hepinizin üç aşagı bildiğini düşünüyorum yinede yabancı bir forumda gördügüm liste var onu ekleyeyim
@izbe hocamın bilgilendirmesi
Bir çok arkadaşın fiyat konusunda çekincesi olduğunu biliyorum. Şimdiye kadar yazmadım ama 26mm nin bize maliyeti 100-125 Pound // 28 mm bize maliyeti 125-150 Pound // 30 mm nin bize maliyeti 140-180 Pound olacaktır.
Her skalanın kendi içindeki fiyat farkı sap ve knot yapısından kaynaklanıyor. Yani ivory bir sap ile tortoise arasında 10 pound, finest ile blonde arasındaki fiyat farkı yaklaşık 10-15 pound olacaktır.
1. @Nani Kuş
2. @izbe
3. @Turhan84
4.
5. @onurcakmak
6. @AKadir
8. @Hellound (opsiyonlu)
9. @candova (opsiyonlu)
10. @blaster
11. @GartBnx
12. @koolandgang
10 kişi SON DURUM
Değerli ustalarım, forumdaşlarım
uzun zamandır aklımda olan bir şeyi sizlerin görüşünüze sunmak istiyorum
forum için Morris&Fondran Lee sabini fırça yaptırlıması
çok elit bir fırça firması lee sabiniye bireysel olarak ulaşmak çok zor bu şekilde yaparsak ulaşabilecegimizi düşünüyorum .
Bunun için ustalarımızdan birsi ve birileri yardımcı olacaktır buna eminim
bizler öncelikle nasıl bir fırça istiyoruz , kimlerimiz istiyor öncelikle bunun tartışmasını yapıp netleştirelim. ortak bir çatıda buluşalım herşeyi ile.
1.kıl cinsi nasıl olsun ( ustalar burada daha detaylı yardımcı olacak )
2.knot çapı
3.loft
4.sap tipi ve sap rengi
5.sapa ne yazılsın nasıl yazılsın , numaralandırma olsunmu
vs... soruların cevaplarını verelim kendimizden emin olalım. süreç uzun dahi olsa mutlu sona ulaşacagımızı düşünüyorum ve degerli yorumlarınız mutlaka bekliyorum.
fırçaların fiyatlarını hepinizin üç aşagı bildiğini düşünüyorum yinede yabancı bir forumda gördügüm liste var onu ekleyeyim
@izbe hocamın bilgilendirmesi
Bir çok arkadaşın fiyat konusunda çekincesi olduğunu biliyorum. Şimdiye kadar yazmadım ama 26mm nin bize maliyeti 100-125 Pound // 28 mm bize maliyeti 125-150 Pound // 30 mm nin bize maliyeti 140-180 Pound olacaktır.
Her skalanın kendi içindeki fiyat farkı sap ve knot yapısından kaynaklanıyor. Yani ivory bir sap ile tortoise arasında 10 pound, finest ile blonde arasındaki fiyat farkı yaklaşık 10-15 pound olacaktır.