Yorumları: 1,360
Konuları: 13
17/05/2016, Saat: 19:18
(Son Düzenleme: 17/05/2016, Saat: 21:00, Düzenleyen: rocnel.)
rocnelrazor@gmail.com
www.rocnel.com
Yorumları: 632
Konuları: 1
Murat Bey selamlar,
Elimizdeki tıraş aletlerini kaplama yaptırma imkanı varsa bende yaklaşık 20 tane çıkar.Kendi bünyeniz dışında uygulamanız var ise ben hemen yaptırma taraftarıyım.Uyulamanız çok hoşuma gitti.
(17/05/2016, Saat: 19:54)KAYHAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Murat Bey selamlar,
Elimizdeki tıraş aletlerini kaplama yaptırma imkanı varsa bende yaklaşık 20 tane çıkar.Kendi bünyeniz dışında uygulamanız var ise ben hemen yaptırma taraftarıyım.Uyulamanız çok hoşuma gitti.
Tabi, bunlar deneme, bazı aletler kaplanmıyor, ileride yenileme servisini açacağız.
rocnelrazor@gmail.com
www.rocnel.com
Yorumları: 7,952
Konuları: 98
@rocnel
Üstad harika olmuş
Rengin tonu ve mat görünüm muhteşem
Bu kaplama konusunda başka aletler gorurmuyuz
Gillete ve merkür gibi
Edit : kaplama sonrası bu renk ve ton aynı kalır mi?
(17/05/2016, Saat: 22:06)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @rocnel
Üstad harika olmuş
Rengin tonu ve mat görünüm muhteşem
Bu kaplama konusunda başka aletler gorurmuyuz
Gillete ve merkür gibi
Edit : kaplama sonrası bu renk ve ton aynı kalır mi?
Görürüz tabi
) mesaj alındı.
İstenirse kalır tabiki
rocnelrazor@gmail.com
www.rocnel.com
Yorumları: 52
Konuları: 6
Hocam bu ne? Bu nasıl muhteşem bir şey?
Hocam bir şey merak ediyorum.Amazondan bu kaplaması bozulmuş gilette slimler var ya hani,siz bunları kapladığınızda sıfır gibi hijyenik olur mu.Saygılar.
18/05/2016, Saat: 00:05
(Son Düzenleme: 18/05/2016, Saat: 00:06, Düzenleyen: rocnel.)
(17/05/2016, Saat: 23:57)emre4498 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hocam bu ne? Bu nasıl muhteşem bir şey?
Hocam bir şey merak ediyorum.Amazondan bu kaplaması bozulmuş gilette slimler var ya hani,siz bunları kapladığınızda sıfır gibi hijyenik olur mu.Saygılar.
Deforme olmamış ise neden olmasın.
Kumlama zaten tüm pası kiri atıyor, metali gün yüzüne çıkarıyor, kapladıktan sonra tam hijyenik olur.
Satın sldığınız aletlerin masif metal olmasına ve alüminyum olmamasına dikkat edin.
rocnelrazor@gmail.com
www.rocnel.com
Yorumları: 776
Konuları: 8
Tahminimce Gillette Adjustable ların detaylı sökülüp temizlenip kumlanması gerekebilir.
Çünkü diğer 2 yada 3 parçalılardn adaha fazla parçası var.
Eninde sonunda
@rocnel den bir yenilenmiş Gillette Slim/Fatboy göreceğimize inanıyorum
Yorumları: 4,928
Konuları: 96
Kaplama çok güzel olmuş. Elinize sağlık komşum. Adjustable'lar bir kaç basit aparatla kolayca sökülebiliyor. Youtube'da mevcut. Hepsi ahşap aparatlar neredeyse.
https://instagram.com/buyukkotukurt/
(18/05/2016, Saat: 09:04)cihankeskin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kaplama çok güzel olmuş. Elinize sağlık komşum. Adjustable'lar bir kaç basit aparatla kolayca sökülebiliyor. Youtube'da mevcut. Hepsi ahşap aparatlar neredeyse.
Selamlar, daha kaplanmadılar bunlar kumlanmış halleri, sırasıyla polisaj en son kaplama uygulanacak.
Farklı renk kombinasyonu yapmak için sökülmeleri gerekir. Ama şuan böyle bir şeyi maalesef düşünmüyorum. Bu sebeple makinelerin sökülmesine gerek yok, sökülmeden de kaplanabiliyorlar. Çünkü titanyum kaplama krom/altın gibi katman oluşturmuyor, sadece metalin yüzeyine sertlik ve renk katıyor. Bir nevi şeffaf kaplama gibi düşünün.
rocnelrazor@gmail.com
www.rocnel.com