19/05/2016, Saat: 16:35
Murat hocam hayırlı olsun, üretim için bir program var mı?
Rocnel Model DE 42 ( İlk Mesaj Güncel )
|
19/05/2016, Saat: 16:35
Murat hocam hayırlı olsun, üretim için bir program var mı?
19/05/2016, Saat: 16:53
Arkadaşlar sonuçta çizen benim Sıkıntı değil üst ile alt plakayı birebir yapmak ama böylesi daha işlevsel, bunlar prototip, kullanıldığı zaman neden böyle yaptığım anlaşılır
Kendimi övecek gibi olacam ama olsun Bir sürü çizimim var, çoğunluğu emsalsiz, hatta şuan prototibi bitmiş başka tasarımlar da var, zamanla sizlere tanıtacağım. Setiskur ayrı olarak var iki modelde de. Bu çok avantaj sağlıyor. Jilet ikiye ayırma aparatınaklımda Özellikle berberlerin işine yarar
rocnelrazor@gmail.com
www.rocnel.com
Bu arada interneti kıt bir ortamdayım, cepten yazıyorum, yarın pc başında iki modeli de detaylı açıklayacağım, mesajları da cevaplayacağım
rocnelrazor@gmail.com
www.rocnel.com
19/05/2016, Saat: 16:59
19/05/2016, Saat: 17:04
(19/05/2016, Saat: 15:53)Lord Sparhawk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Konuda bir üçkağıt var sözümün "bir kısmını" tuttum deniyor, demekki birşeyler daha geliyor ilave olarak. Evet daha yeni başlıyoruz. Alt ve üst plakadan 2 mm atmak fikri güzel ama jilet de kaydığı için eşitlemesi sıkıntı olur. Bu cobra çok bilinmiş Hiçbiri emin olun mühendislikte bizden ileri değiller, dediğiniz de olur
rocnelrazor@gmail.com
www.rocnel.com
19/05/2016, Saat: 17:21
19/05/2016, Saat: 17:25
(19/05/2016, Saat: 17:21)Köse123 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Murat hocam bu tasarımlar ve prototipler arasında GEM alet de var mı? Var, yaklaşık 2 aydır kullanıyorum, GEM jilet usturaya yakın konforda, tüm modelleri aynı anda çıkarmamak lazım, tüketicinin kafası karışmasın
rocnelrazor@gmail.com
www.rocnel.com
19/05/2016, Saat: 18:39
(19/05/2016, Saat: 15:53)Lord Sparhawk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Benim önerim acaba alt tabla 2 mm daha dar olup, üst tabla da 2mm daha geniş olsa nasıl olurdu. Yani yine üst tabla alttan dar olabilir ama bu kadar bariz olmasın. Benim gözüme de çok hoş görünmedi. Açıkcası bu sürgülü dizaynda alt üst eşit kafayı, jilet numaralarını görmeye tercih ederdim. Ama tabi o zaman jileti sürgülümek çok mu zorlaşıyor bilemem. @rocnel , Lord komşuma aynen katılıyorum. Gerçekten gözümüz pek alacağa benzemiyor eşitlemeli bencede. Birde ROC da da benzer bir gözlemim var. Kesen kısmın yarim milimi iki taraftada dışarıda kalıyor (kulaklardan bahsetmiyorum) bu tam kapamama yatay keşişlerde (xtg) burun altı ve kulak altında biraz tehlike yaratıyor. Bence ROC SE de iki tarafa 1mm uzatılabilir.
https://www.instagram.com/u1071/
19/05/2016, Saat: 19:35
İlk bakışta garipsesem ve her ne kadar göze değişik gelse de alışılabilir diye düşünüyorum. Şahsına münhasır bir tasarım olmuş.
@rocnel Murat Bey bir de slant yapsan tadından yenmez. Kullanmaya başladıktan kısa bir süre sonra favori makinam olan 37cden sonra Hoffritz lere imrenerek bakar oldum. Bir tane temiz düşürüp al diye nefsim zorluyor. Slant modellere de el atarsan bizi bu dertten kurtarırsın
19/05/2016, Saat: 20:18
se aleti mild olması sebebiyle pas geçmiştim
tasarımına hayranım onun hala agresifini bekliyorum bunun biraz daha agresif olduğunu söylemişsiniz sipariş detayları netleştiğinde bunda gözüm var emeğinize sağlık
Bir de böyle düşün - Büyük Hilmi
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|