Omega 10051
Bic Metal (1. perde)
Rimei (2. ve 3. perde)
Perma-Sharp (1)
Arko Sabun (Çay ağacı ve tatlı badem yağı katkılı)
İHA Şap
Nivea Aftershave Losyon
Öncelikle forumdaki ilk mesajımı bodoslama buraya atmam vesilesiyle de olsa, 3 ay gecikmeli olarak merhabalar demek isterim herkese
Tüm bir final dönemi boyunca (yaklaşık 2 hafta) uzattığım sakallarımı kestiğim, içime sinen bir tıraş oldu. İhtilaf üstadın hediyesi olan Omega ile ilk defa tıraş oldum ve böylesi küçük bir fırçanın (diğer fırçam 3 ay önce aldığım ve geleneksel tıraşa başladığım Lider fırçadır bu arada) kolayca yüklenip sabunu köpürtebildiğine hayretle şahit oldum.
Sonrasında, forumu okurken öğrendiğim Bic Metal ile ilk perdede kısalttığım sakallarımı, Rimei'ye takılı taze Perma-Sharp ile temizledim. İlk perdede WTG yaparken farkettiğim üzere, Bic Metal gerçekten yakın ve konforlu sayılabilecek bir kesim yapıyor. Bu kadar efektif kesimin yapıldığı WTG'den sonra, her iki yöne XTG ile sinekkaydı denilebilecek, tahrişsiz ve kansız olarak kesimi tamamladım.
Ardından şap testinden sıkıntısız bir biçimde geçerek yüzümü yıkadım, akabinde de yüzümü losyon içinde bıraktım. Öyle diyorum, zira şişeyi az daha komple elime boşaltıyordum, sağlam sallamışım şişeyi
Sonuç olarak güzel bir tıraş oldu. Herkese iyi hafta sonları dilerim