Yorumları: 134
Konuları: 14
bu jiletlerden ben de kullandım, ilk tıraşımda 37C slan bar ile kullandım ve oldukça memnun kaldım diyebilirm. tahrişsiz ve yakın bir tıraş vermişti. 7 oclock siyaha göre fiyatı çok daha uyguna geldiğinden perma sharpa rakip olabilir mi diye düşünüyordum. ikinci tıraşımda fatipe taktım jileti. bu sefer epey tahriş etti. kararsız kaldım, acaba fatip mi çok agresifti ve ben makineyi sert kullandım yoksa jiletin performansı ikinci tıraşta ilki kadar konforlu değilmiydi. sanırım bunun cevabını vermek için birkaç kez daha kullanmam gerekecek.
Yorumları: 69
Konuları: 6
bir süredir bu jileti kullanıyorum(ilk ve tek bir adedini yani)söylenen olumlu şeylere katılıyorum uzun ömürlü, konforlu,keskin.bundan önce bir jileti en fazla 4 gün kullanabilmiştim, bu jiletle bundan daha fazla tıraş olabildim.Ve genelde diğer jiletlerde başıma gelen ilk tıraştan sonra ya keskinliğin, ya da yumuşaklığın azalması bunda daha az oldu. Ortalama üzeri güzel bir ürün ve sanıyorum favori jiletim.(eğer ki paketten istisnai çok güzel bir jileti çekmediysem ve 2.yi deneyebilirsem).
Yorumları: 221
Konuları: 19
Son tıraşlarımda denemek amacıyla bu jileti kullandım. Artık kesin olarak şunu anladım ki, çok keskin sınıfına giren jiletler benim cildime çok uymuyor. Açıkçası evet, bu jiletle çok pürüzsüz ve rahat bir tıraş oluyorum ama görünürde hiç tahriş olmamasına, şap sürdüğümde hafif bir yanma dışında yanma yapmamasına rağmen tıraş sonrası bir süre yüzüm yanıyor ve kaşınıyor. Çok rahatsız edecek seviyede değil ama Bolzano ya da Crystal kullandığımda bu olmuyor. Ben de bunu, jiletin çok keskin olmasına bağladım.
Bir diğer konu da bende üçüncü tıraşta çekme yapmaya başladı. Bu yüzden tıraşı tamalayamadım ve Crystal ile devam ettim. açıkçası bu jiletin üçüncü tıraşta verdiği körlenme hissini, Bolzano altıncı tıraş da bile vermemişti. Sonuç olarak uzun denemeler sonunda bana uygun en iyi iki jiletin Crystal ve Bolzano olduğuna karar vermiş bulunuyorum.
Yorumları: 1,714
Konuları: 28
Mühle R89 ve Wilkinson denen berbat jiletle başladığım tıraşı bununla bitirdim ve ohh be dedim.
Gerçekten çok iyi bir jilet bu sarı çelik
Yorumları: 1,462
Konuları: 82
(29/12/2011, Saat: 11:41)piankhy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Son tıraşlarımda denemek amacıyla bu jileti kullandım. Artık kesin olarak şunu anladım ki, çok keskin sınıfına giren jiletler benim cildime çok uymuyor. Açıkçası evet, bu jiletle çok pürüzsüz ve rahat bir tıraş oluyorum ama görünürde hiç tahriş olmamasına, şap sürdüğümde hafif bir yanma dışında yanma yapmamasına rağmen tıraş sonrası bir süre yüzüm yanıyor ve kaşınıyor. Çok rahatsız edecek seviyede değil ama Bolzano ya da Crystal kullandığımda bu olmuyor. Ben de bunu, jiletin çok keskin olmasına bağladım.
Bir diğer konu da bende üçüncü tıraşta çekme yapmaya başladı. Bu yüzden tıraşı tamalayamadım ve Crystal ile devam ettim. açıkçası bu jiletin üçüncü tıraşta verdiği körlenme hissini, Bolzano altıncı tıraş da bile vermemişti. Sonuç olarak uzun denemeler sonunda bana uygun en iyi iki jiletin Crystal ve Bolzano olduğuna karar vermiş bulunuyorum.
Hocam sizden pek sık haber alamıyoruz
Hala bolzano'mu kullanıyorsunuz günlük olarak ?
Yorumları: 221
Konuları: 19
(25/05/2012, Saat: 22:08)eggman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (29/12/2011, Saat: 11:41)piankhy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Son tıraşlarımda denemek amacıyla bu jileti kullandım. Artık kesin olarak şunu anladım ki, çok keskin sınıfına giren jiletler benim cildime çok uymuyor. Açıkçası evet, bu jiletle çok pürüzsüz ve rahat bir tıraş oluyorum ama görünürde hiç tahriş olmamasına, şap sürdüğümde hafif bir yanma dışında yanma yapmamasına rağmen tıraş sonrası bir süre yüzüm yanıyor ve kaşınıyor. Çok rahatsız edecek seviyede değil ama Bolzano ya da Crystal kullandığımda bu olmuyor. Ben de bunu, jiletin çok keskin olmasına bağladım.
Hocam sizden pek sık haber alamıyoruz Hala bolzano'mu kullanıyorsunuz günlük olarak ?
Valla cok ani bir istifa ve is degisikligi nedeniyle bir sureir forumda istedigim kadar katilimci olamiyorum. Bu yuzden pek sesim solugum cikmiyor. Hala gunluk olarak Crystal ve Bolzano kullaniyorum. Her ikisinden de oldukca memnunum. Son dort tirasimda Merkur Futur kullandim. Futur'u da ozlemisim. Epeydir surekli R41 kullaniyorum.
Yorumları: 862
Konuları: 65
Yorumları: 2,766
Konuları: 50
hocam vallahi öyle diyorlar ama... sarılar eskiden daha ucuzdu mavilere göre. lacivert rus versiyona göre yani.
bu arada connaught a baya bir gillette DE jilet gelmiş yeni yeni.. dikkat ettiniz mi?
(26/08/2012, Saat: 21:39)martin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: komşum bunlar lacivertlerden daha mı iyi acaba?
bugün 7 oclock sarı ile 2. tıraşımı oldum. Gerçekten çok konforlu ve tahrişsiz tıraş ediyor. Yarın 3.cüyü deneyeceğim. Sanırım 3 kez rahatça kullanılabilir.
Haklı çıktım bugün 3. tıraşım ve harika bir konforla tıraş ediyor