Yorumları: 1,996
Konuları: 28
Murat bey, sap ve kafanın kumlanmış olması güzel olmuş. Peki bu seriye özel kumalnmış stand da düşünür müsünüz?
Seri üretmeseniz bile kendim için bir tane kumlanmış stand sipariş etmek isterim.
I'd Lather be Shaving, 'Cos Shave Must Go On!
Yorumları: 1,360
Konuları: 13
(19/06/2016, Saat: 23:42)Nani Kuş Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Murat bey elinize sağlık hem inceleme hemde ürün için .
Murat bey kafa tek olarak satışta olacakmı ve fiyatı ne olacak tek olarak ?
Teşekkür ederim, maliyetin tamamına yakınını başlık oluşturuyor, başlık olarak da satılacak, ayrı fiyatı için şimdiden bir fiyat belirleyemeyiz, yakında açıklayacağım.
rocnelrazor@gmail.com
www.rocnel.com
(19/06/2016, Saat: 23:45)onurcakmak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Murat bey, sap ve kafanın kumlanmış olması güzel olmuş. Peki bu seriye özel kumalnmış stand da düşünür müsünüz?
Seri üretmeseniz bile kendim için bir tane kumlanmış stand sipariş etmek isterim.
Evet kompe kumlu takım yapmak şart oldu
rocnelrazor@gmail.com
www.rocnel.com
Yorumları: 2,249
Konuları: 28
Güzel inceleme için teşekkürler Murat Bey gayet açıklayıcı olmuş
Sent from my iPhone using Tapatalk
e mail adresim tipsol@me.com
Yorumları: 2,021
Ürün tanıtımına çok katkısı olacaktır bu videoların. Yurt dışı için İngilizce videolar da olacak mı?
(20/06/2016, Saat: 08:32)tipsol Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Güzel inceleme için teşekkürler Murat Bey gayet açıklayıcı olmuş
Teşekkürler
Sent from my iPhone using Tapatalk
(20/06/2016, Saat: 09:14)msakalli Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ürün tanıtımına çok katkısı olacaktır bu videoların. Yurt dışı için İngilizce videolar da olacak mı?
Hayır sadece Türkçe olacak, kendi dilimizde anlatım yapan bi kanal göremedim, tüm ürünleri bu şekilde inceleyeceğim, elimden geldiğince malzeme kalitesini performansını anlatmaya çalışacağım, saygılar.
rocnelrazor@gmail.com
www.rocnel.com
Yorumları: 1,519
20/06/2016, Saat: 21:14
(Son Düzenleme: 20/06/2016, Saat: 21:14, Düzenleyen: OnLyTNT.)
Video için teşekkürler Murat Bey, keyifle izledim. Bir yandan da ben SE50' yi iyiden iyiye askeri mühimmata benzetmeye başladım hem kumlanmış hali, hem sürgülü kapağı, üzerindeki yazılar vs.. derken
. "Gun Metal" renk seçeneği olur mu acaba diye içimden geçirmedim değil şimdi
.
Haydi hayırlı tıraşlar...
(20/06/2016, Saat: 21:14)OnLyTNT Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Video için teşekkürler Murat Bey, keyifle izledim. Bir yandan da ben SE50' yi iyiden iyiye askeri mühimmata benzetmeye başladım hem kumlanmış hali, hem sürgülü kapağı, üzerindeki yazılar vs.. derken . "Gun Metal" renk seçeneği olur mu acaba diye içimden geçirmedim değil şimdi .
Teşekkürler
Olur tabi ki neden olmasın, ama henüz değil, seri üretimde karar vereceğiz.
rocnelrazor@gmail.com
www.rocnel.com
Yeni bir inceleme videosu, saygılar.
rocnelrazor@gmail.com
www.rocnel.com
Arkadaşlar, iyi pazarlar bu yüzey işlemlerinden hangisi daha iyi görünüyor sizce ?
Birincisi kumlu(Paslanmaz Kumu)
İkincisi kum artı polisajlı(Mavi+Yeşil Pasta)
Saygılar
rocnelrazor@gmail.com
www.rocnel.com