Yorumları: 52
Konuları: 6
Ben de kuzenimi başlatmıştım ama eli sanırsam mach3 lere alıştığından kendini kesmiş.Oysaki bana de aletler her zaman için daha konforlu gelmiştir.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorumları: 483
Konuları: 4
3 arkadaşımı başlattım. Hediye vererek zehirliyorum başta.
Yorumları: 1,143
Konuları: 16
Geçenlerde bir arkadaşa sağlam bir set sattım. İlk defa zehirlediğim birinden para aldım
Yani zarara girmedim diyeyim. Böyle de güzel oluyormuş
Diğer taraftan artık seyahatten dönenler, magnet yerine sabun getirmeye başladılar.
Bu da ebay'in iptal olduğu dönemde ilaç gibi geldi.
Dünyayı görüşüne göredir, insanın dünya görüşü. Maddeci için, gözyaşı tuzlu su, kalp ise kan pompasıdır...
Açıkçası artık özel bir çaba sarfetmiyorum. O kadro doldu zaten Muhabbet esnasında, ya da elimde ki bir paketi görenler, vs.. gibi hayatın olağan akışı içerisinde geliyor yeni geleneksel tıraşçılar
Son birkaç ay da, birkaç kişiyi daha aldık kadroya. Kalıcı olacaklar mı bilmiyorum. Bir heves vazgeçebilirler de, ama kalıcı olanlar bize yeter Dua edenler de var, kendini kesip bir daha mı diyenler de
Fakat genel olarak, son zamanlarda bu işe ilgi artmış gibi geldi bana. Ya da benim çevremde mi böyle bilemiyorum.
Dünyayı görüşüne göredir, insanın dünya görüşü. Maddeci için, gözyaşı tuzlu su, kalp ise kan pompasıdır...
Yorumları: 27
Konuları: 2
Ev arkadaşımı öğrenci işi başlangıç seti alarak zehirledim kalıcı oldu adam artık millete yaymaya başladı oda abisini başlattı. Şimdi sıra ikinci ev arkadaşımda, bu arada öğrenciye başlangıç seti göndereceklerin bilgisine ben ulaştırabileceğim bir kişi var
There are some who do not fear death, for they are more afraid of not really living. -Ancient proverb
Yorumları: 129
Konuları: 7
Beni kimse zehirlemedi aslinda. Okuldayken populer dizi Miami Vice idi. Idolumuz Don Johnson tabii. Hurriyette bir haber cikmisti, kadinlar kirli sakalli erkeklerden hoslaniyor diye. Resim olarak da Don Johnson'in kirli sakalli fotosu vardi. O gün sakal birakmaya basladim, yani kirli sakal dolasiyordum, tam bir hafta sonra ayni gazetede bir haber daha cikti :"Kadinlar kirli sakali Don Johnson gibi erkeklerde seviyor" seklinde, abartmiyorum, espri degil aynen böyle, sanirim gazete yanlis anlamaya yol acmamak icin kendi haberini tekzip etti. Ben de bir yanlistan döndum. Kendime nasil daha iyi bakarim diye aranirken babamin tras olmasi geldi aklima, öyle basladim. Yillardir islak tras olmama ragmen henuz kimseyi zehirleyemedim, arada bir bahsediyorum ama sanki mantar tabancasiyla oynayalim mi demisim gibi bakiyorlar. Bir de sakal cok moda, bir nesil 5 bicak ve yapay köpuk nedeniyle trastan nefret ederek buyudu. Eger filmlerde biraz daha islenirse bu konu (James Bond'un ustura ile tras olmasi gibi sahneler) etkili olabilir.
Yorumları: 66
Konuları: 0
(21/11/2016, Saat: 18:48)DarthVader Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Beni kimse zehirlemedi aslinda. Okuldayken populer dizi Miami Vice idi. Idolumuz Don Johnson tabii. Hurriyette bir haber cikmisti, kadinlar kirli sakalli erkeklerden hoslaniyor diye. Resim olarak da Don Johnson'in kirli sakalli fotosu vardi. O gün sakal birakmaya basladim, yani kirli sakal dolasiyordum, tam bir hafta sonra ayni gazetede bir haber daha cikti :"Kadinlar kirli sakali Don Johnson gibi erkeklerde seviyor" seklinde, abartmiyorum, espri degil aynen böyle, sanirim gazete yanlis anlamaya yol acmamak icin kendi haberini tekzip etti. Ben de bir yanlistan döndum. Kendime nasil daha iyi bakarim diye aranirken babamin tras olmasi geldi aklima, öyle basladim. Yillardir islak tras olmama ragmen henuz kimseyi zehirleyemedim, arada bir bahsediyorum ama sanki mantar tabancasiyla oynayalim mi demisim gibi bakiyorlar. Bir de sakal cok moda, bir nesil 5 bicak ve yapay köpuk nedeniyle trastan nefret ederek buyudu. Eger filmlerde biraz daha islenirse bu konu (James Bond'un ustura ile tras olmasi gibi sahneler) etkili olabilir.
Komşum Miami Vice bizim de sevdiğimiz dizilerden biriydi. Ama ben dedektif Crockett'ı kirli sakalla hiç hatırlayamıyorum. Yani en azından dizi de. O hep tıraşlı gezerdi, hatta tam tersine bende tıraş olma isteği doğururdu Miami Vice. Belki günlük sakal derseniz, anlaşırız Dedektif Tubbs derseniz o da tamam. Bir sezon da bunalıma bağlamış, sakalları salmıştı diye hatırlıyorum
Yorumları: 129
Konuları: 7
Valla işin kötüsü, bu da diziden gibi geldi bana
Zira bu tişört üstü, Hugo Boss ceket, altına romika sneakers alamet-i farikası olmuştu.
|