25/11/2015, Saat: 03:17
Açıkçası şaşırdım.Bugüne kadar kullandığım ne var ne yoksa forumda bunlarla ilgili bilgi buldum.
I Coloniali'nin de sabunu ve kremi hakkında az da olsa bilgi vardı.Az da olsa diyorum zira sabunu da kremi de daha fazlasını hak ediyor diye düşünüyorum. Hydro repairing after shave'e gelince ;
Bugüne kadar onlarca after shave kullandım.Daha ziyade cologne severim.Kolonya yazmadım karışıklık olmasın diye.Kolonya da severim onun da yeri ayrı.Yani balm, ya da balsam pek tercih etmem.Çok soğuk havalar hariç tabi. The Body Shop ve L'occitane'ın sağlam balm'ları var.Sağlamdan kastım cilt de yağ bırakmayan, buradayım demeyen, işini yapıp görünmeyen ürünler.Tabi koku olarak, eğer kokuları güzelse kalmalarında sakınca yok
Sabun ve kreminden aşırı memnun kalınca, after shave de denenmeli diye düşündüm.İyi ki düşünmüşüm.
Kokusunu herkes beğenmeyebilir.Biraz unisex havası var.Ya da ben maskülen kokuları sevdiğim için öyle gelmiş olabilir.Şişenin kapağını açıp püskürtücüyü görünce şaşırdım.Ben dökme diye düşünmüştüm.Yani o kadar ince ki adamlar vaporizer yapmışlar.Umarım ileride kalınlaşıp, iş görmez bir hale gelmez.Koku çiçeksi, bana açılışı yoğun hanımeli gibi geldi ama içerik de ak söğüt ve nane yağı ile zenginleştirilmiş ibaresi var.Üzerine parfüm filan sıkılmaz.Bana bir parfümü hatırlattı ama bulamadım.Ez cümle , kokusu, yatıştırıcılığı cilt de fade out etkisi mükemmel.Kafadan yani ilk sıradan listeye girdi.Tıpkı sabun ve kremi gibi.Gerçi elimde uzun yıllar kullanacağım sabun, krem, balm, vs. var ama bundan sonrası için I Coloniali tek geçerim
Dünyayı görüşüne göredir, insanın dünya görüşü. Maddeci için, gözyaşı tuzlu su, kalp ise kan pompasıdır...