Yorumları: 160
Konuları: 3
@PisPorsuk komşum o gördüğüm eau d'orange verte mi
bir koku bu kadar mı doğal portakal kokar komşum
bir şişesini o kadar keyifle kullanmıştım ki
Yalnız bir türlü eau de toilette olan concentre versiyonunu denemek nasip olmadı,siz kullandınız mi komşum?
Yorumları: 458
Konuları: 2
@Dr.Fahrenheit komsum cok gecmis olsun. Allah acil şifalar diliyorum.Biz bu gibi durumlarda 39 derece üstüne novalgine damla kullanıyoruz. Tabi doktorunuz daha iyi bilgi verir. Bu aylar hastalık ayi maalesef. Umarım en kisa zamanda oğlumuz iyileşir.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
https://instagram.com/turkishrazor/
Satılıklarım: http://www.geltir.com/showthread.php?tid=7313
http://www.geltir.com/showthread.php?tid=7738
Yorumları: 1,104
Konuları: 1
17/10/2016, Saat: 13:50
(Son Düzenleme: 17/10/2016, Saat: 13:54, Düzenleyen: PisPorsuk.)
(17/10/2016, Saat: 13:22)Blade Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @PisPorsuk komşum o gördüğüm eau d'orange verte mi bir koku bu kadar mı doğal portakal kokar komşumbir şişesini o kadar keyifle kullanmıştım ki Yalnız bir türlü eau de toilette olan concentre versiyonunu denemek nasip olmadı,siz kullandınız mi komşum?
Evet eau d'orange verte, koku süper, concentre versiyonu genelde seyahatlerde yanımdan ayırmam. Naturel fresh meyve - portakal kokusu seviyorsanız şiddetle tavsiye ederim.
@Dr.Fahrenheit komsum geçmiş olsun, tez zamanda iyileşsin oğlumuz.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
kürkü yırtık kel kör kirpi'nin arkadaşı...
Yorumları: 52
(17/10/2016, Saat: 13:50)PisPorsuk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Evet eau d'orange verte, koku süper, concentre versiyonu genelde seyahatlerde yanımdan ayırmam. Naturel fresh meyve - portakal kokusu seviyorsanız şiddetle tavsiye ederim.
@Dr.Fahrenheit komsum geçmiş olsun, tez zamanda iyileşsin oğlumuz.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Bu tanım bana Davodoff echo summer fizzin kokusunu hatırlattı. Yıllar önce denk gelip çok beğenmiştim, o an alamadım sonra da bir daha piyasada bulamadım zaten, bu kokuyu denemeye çalışacağım.
Yorumları: 160
@PisPorsuk komşum concentre versiyonu nerden aldınız? bildiğim kadarıyla türkiyede satılmıyor şu an.
Yorumları: 342
Konuları: 10
Yorumları: 156
Konuları: 4
(16/10/2016, Saat: 22:28)Nani Kuş Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Dr.Fahrenheit komşum büyük geçmiş olsun . En büyük ilacı anne sütü . Üşütmeyiniz dikkatli bakınız . Gözlerinden öperim yeğenin .
(17/10/2016, Saat: 11:50)recklesstr Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Çok geçmiş olsun @Dr.Fahrenheit, sıhhatler olsun.
(17/10/2016, Saat: 13:17)Blade Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Dr.Fahrenheit komşum büyük geçmiş olsun. inşallah şu an daha iyidir oğlunuz. Onlar iyi olsun da keyifli traşları başka zaman da oluruz
(17/10/2016, Saat: 13:30)Turhan84 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Dr.Fahrenheit komsum cok gecmis olsun. Allah acil şifalar diliyorum.Biz bu gibi durumlarda 39 derece üstüne novalgine damla kullanıyoruz. Tabi doktorunuz daha iyi bilgi verir. Bu aylar hastalık ayi maalesef. Umarım en kisa zamanda oğlumuz iyileşir.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tüm komşularıma canı gönülden teşekkür ederim. Haftasonu 3'er saatlik nöbetler halinde ateşi gözlemleyerek doktorumuzun önerisi ile Calpol ve Pedifen ikilisini dönüşümlü kullandık. Çok şükür bugün gündüz 37'li değerleri; akşam ise gene 38'leri görebildik. Dün gece bu saatlerde 1 derece daha yüksekti. Bu halde bir de annemden fırça yedim, sen o hap kadar oğlanı arkadaşın sanıyorsun heralde alıp parka götürmeler falan dedi. Gerçi haklı, ben de eşeklik ettim sanırım. Çarşamba'ya kadar evde ateş ile mücadeleye devam, Çarşamba kontrole götüreceğiz. İnşallah düşüş sürecine girmiştir dostlar.
Yorumları: 2,600
Konuları: 14
İzmir Shaving Club custom 2.band fırça beklentilerimin çok üzerinde çıktı
@saltuk komşuma emeği için teşekkür ederim .
İSC custom MFW sabun ile bol köpüklü ahenkli çoşkulu dans resitali yaşattı.
Yorumları: 4,928
Konuları: 96
https://instagram.com/buyukkotukurt/
Yorumları: 2,889
Konuları: 24
"Keen as this razors edge invisible" W. Shakespeare