Arkadaşlar bu ürünümüzü kısaca diğer konu başlıkları içinde tanıtmıştım, tümü Avrupa 316 kalite masif çelikten işlenerek yapılan çift taraflı bir tıraş aletidir.
Daha önce arkadaşlardan deneme istekleri geliyordu, belirli bir sıra oluşturdum, ancak sıranın sonuna doğru geldik.
Test etmek isteyen arkadaşlarımız lütfen bana özelden bildirimde bulunsunlar.
İki model test ürünü bulunmaktadır.
Biri Model DE-P seri olarak üretilmesi planlanan, yumuşak kesim olan(mild)
Diğeri Model DE-S henüz serisi planlanmamış olan. Bu modeli kısaca anlatayım, agresif bir modeldir, R41 gibi sert agresif bir makinedir. Kendi içinde de ikiye ayrılıyor bu model iki yanı da agresif ama bir tarafı biraz daha baskın agresif yapıda olan (Model P-20 gibi) diğeri de iki tarafı da eşit agresif yapıda olan.
Ürünler mat ve parlak olarak iki farklı yapıda olacak.
Fiyatı da 250-TL gibi olacak tahmini olarak (forumuza özel fiyat), dolar kuru artıyor azalıyor bundan dolayı ileriyi net göremediğim için tahmini diyorum.
Test etmek isteyen arkadaşlar lütfen özelden ya da mailden ulaşın, saygılar.
Daha önce arkadaşlardan deneme istekleri geliyordu, belirli bir sıra oluşturdum, ancak sıranın sonuna doğru geldik.
Test etmek isteyen arkadaşlarımız lütfen bana özelden bildirimde bulunsunlar.
İki model test ürünü bulunmaktadır.
Biri Model DE-P seri olarak üretilmesi planlanan, yumuşak kesim olan(mild)
Diğeri Model DE-S henüz serisi planlanmamış olan. Bu modeli kısaca anlatayım, agresif bir modeldir, R41 gibi sert agresif bir makinedir. Kendi içinde de ikiye ayrılıyor bu model iki yanı da agresif ama bir tarafı biraz daha baskın agresif yapıda olan (Model P-20 gibi) diğeri de iki tarafı da eşit agresif yapıda olan.
Ürünler mat ve parlak olarak iki farklı yapıda olacak.
Fiyatı da 250-TL gibi olacak tahmini olarak (forumuza özel fiyat), dolar kuru artıyor azalıyor bundan dolayı ileriyi net göremediğim için tahmini diyorum.
Test etmek isteyen arkadaşlar lütfen özelden ya da mailden ulaşın, saygılar.
rocnelrazor@gmail.com
www.rocnel.com
www.rocnel.com