Yorumları: 921
Konuları: 2
Üstat 2 set fiyatı gönderdiğiniz hesaba yollandı DeaKeN açıklaması ile adresi buradan mı yoksa özelden mi bildirelim
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bizim kalbimiz hep kırıktır çocuk. Ama, yinede eksik etmeyiz sol cebimizden umudu..
Nazım Hikmet
Yorumları: 172
Konuları: 1
Aile fotoğrafı
Adresler özelden olursa daha iyi olur @Deaken
Saygılarımla
Bu akşamlık dolum bitti. Bu küçük arkadaşların son durumu budur.
Yarın akşam paketlerini yapabilirsem perşembe günü ilk kargoları verebilirim sanırım.
Saygılarımla
Yorumları: 1,519
Konuları: 13
Yeni şişeler daha karizmatikmiş
.
Haydi hayırlı tıraşlar...
@OnLyTNT Hizmet kalitesini geliştirmeye çalışıyorum
Arkadaşlar adres gönderen herkesin ürünleri kargoya verildi. Gerekli olursa takip numaralarını gönderirim.
Saygılarımla
Yorumları: 921
Konuları: 2
(22/12/2016, Saat: 15:35)mertk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @OnLyTNT Hizmet kalitesini geliştirmeye çalışıyorum
Arkadaşlar adres gönderen herkesin ürünleri kargoya verildi. Gerekli olursa takip numaralarını gönderirim.
Saygılarımla
Uğraşınız için teşekkürler üstat
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bizim kalbimiz hep kırıktır çocuk. Ama, yinede eksik etmeyiz sol cebimizden umudu..
Nazım Hikmet
Yorumları: 1,036
Konuları: 8
@mertk hocam eline koluna emegine saglık iki set numunem an itibari ile ulaştı sapa saglam olarak kokulara koklamaya vaktim olmadı tekrar cıkmam gerekiyo evden lakin paketleme için cidden tekrar sagolasın...
Yorumları: 714
Konuları: 3
güzel organizasyon olmuş ben geç gördüm, nasip diyelim. iyi günlerde kullanın arkadaşlar..
Yorumları: 1,036
Konuları: 8
@hergele hocam ben bi ara üç sete talip olsam birine nasıl olsa sayı tamamlanınca talip cıkae diye düşündüm birisi talip olursa bana 2 zaten yeterli birini şimdi diğerini ise swyahatlerde Vs kullanmak için düşündüm diğerini isteseydim seve seve vazgecerdim hakkımdan önceki organizasyonda aynı hissiyatı yaşadıgımdan...
Yorumları: 154
Konuları: 0
Benimki de elime ulaştı.
@mertk arkadaşımız, işi bayağı ciddiye almış, çok güzel paketlemiş ve en önemlisi numuneleri cam şişelerde gönderme inceliği göstermiş.
Her şey için çok teşekkürler...