22/05/2012, Saat: 22:57
Heyecanlanmayın bu sefer Türkiye'den çıkmadı
Jiletler hakkında bilgisi olan varmı ?
Gillette Travel Tech
|
22/05/2012, Saat: 22:57
Heyecanlanmayın bu sefer Türkiye'den çıkmadı
22/05/2012, Saat: 23:01
Lady'ler gibi ama cok guzel
23/05/2012, Saat: 06:42
bende Türkiyeden çıkanı var
alet sıfır temizliğinde ama kabı rezildi mecburen atıldı gumus renk plastik kapdaydı benımki çıtçıtlı alet aynı ama Tıraşına şaşıracaksınız temin ederim mild ötesi bir alet daha
Bir de böyle düşün - Büyük Hilmi
Birgün bu aletleri satmak isterseniz haberim olsun cok hosuma gittiler
10/06/2012, Saat: 17:26
Bugün bu küçük harikayla harika bir tıraş oldum.
Nasıl güzel bir denge nasıl güzel bir jilet açıklığı. Özellikle seyahat halinde olanlar sakın Merkur'e para vermeyin ebayden hemen bir adet travel tech alın derim. Permasharp keskin bir jilet olmasına rağmen hiç rahatsızlık vermedi alet ve mild sayılabilecek bir karaktere sahip. Ben çok memnun kaldım.Tavsiye de ederim.
27/05/2018, Saat: 20:18
Konu hakkında fazla paylaşım yapılmamış. Hortlatmak adına @dikdik_s Üstadın dezenfekte ettiği 1968 doğumlu yavruyu paylaşmak istedim. Henüz test sürüşüne çıkamadım. Bilahare gönderimi düzenleyeceğim.
28/05/2018, Saat: 08:59
Hatırladıgım kadarı ile bende son seyehatimde yanıma tech almıstım. Mild aletlerdir, feather, 7oclock gibi nispeten keskin tarz jiletler kullanırsanız yumusak ama etkin bir tıras gecirtir. Sık durulanmayı sever. Seyehatlerde genelde kısa sap tercih edilsede, valizin icinde uzun sapa da yer bulunur diye dusunuyorum, ben sahsen uzun bir sapla kullanıyorum. Sizde deneyin hangi sekil rahat kullanacaksanız o sekil sapla kullanın.
Tarih be dostlar, 50 senelik makine ile tıras oluyorum dusuncesi bile tırasınıza farklı bir hissiyat katıyor. Zevkli tıraslarınız olsun. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|