Yorumları: 983
Konuları: 10
Cümleten sıhhatler olsun, bamboo'yu iyi günlerde kullanın Gart üstad, çok hoşmuş.
Arkolik
Ekipman: http://tinyurl.com/recklesstr
Sağlık, çevre ve bütçeniz için Bisiklet sürün, sürdürün..
Yorumları: 921
Konuları: 2
Shavette: Feather Artist Club
Sabun: Proraso Beyaz
As: Arko Cool
Fırça:Tipsoft
Jilet: Feather Professional Blade (bugünle beraber 7. Tıraşımı tamamladım. Sanırım birazda çekme hissettim ama yarında deneyeceğim. Maliyet 28 krş. Günlük tıraş için.)
Herkese keyifli tıraşlar.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bizim kalbimiz hep kırıktır çocuk. Ama, yinede eksik etmeyiz sol cebimizden umudu..
Nazım Hikmet
Yorumları: 95
Konuları: 4
Bu nasıl sabundur yarabbi,seni tanımak istiyorum tabac beni mutlaka ara
Yorumları: 6,129
Konuları: 46
@Gkn17
Guzel takım, guzel foto. Paylasım icin tesekkurler
Yorumları: 95
Konuları: 4
(17/02/2017, Saat: 12:21)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Gkn17
Guzel takım, guzel foto. Paylasım icin tesekkurler
Cok tesekkur ederim üstadım.
Yorumları: 814
Konuları: 1
Herkese sihhatler olsun....
insan sorunlarını anlatmak ile onlara çözüm bulmanın aynı şey olmadığını anladığında artık büyümüş demektir
Yorumları: 2,600
Konuları: 14
@neoromancer üstat sıhhatler olsun
(17/02/2017, Saat: 23:26)Nani Kuş Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @neoromancer üstat sıhhatler olsun
Saolasin komşum...bimukabele
insan sorunlarını anlatmak ile onlara çözüm bulmanın aynı şey olmadığını anladığında artık büyümüş demektir
Yorumları: 410
Konuları: 10
@neoromancer sihhatler olsun komsum. her seferinde unutuyorum yazmayi. cok guzel gornunuyor arka manzara evin bahcesi mi?
(18/02/2017, Saat: 00:13)chevalier Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @neoromancer sihhatler olsun komsum. her seferinde unutuyorum yazmayi. cok guzel gornunuyor arka manzara evin bahcesi mi?
Saolasın üstad...Balkonun karşısı umumi bir yeşillik ....her mevsim renkten renge girer bende bunu kullanmalıyım diye düşündüm..