(10/03/2017, Saat: 09:28)recklesstr Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İyi günlerde keyifle kullanın komşular. @thedeparted estağfurullah hocam ne kusuru sağlıkla kullanın. @bayercy futurla karşılaştırmasını sizden duymak güzel olacaktır diye düşünüyorum, futur kullanıcısının yorumu daha değerli olacaktır.
Recklesstr,
size buradan teşekkür etmek istedim.
3 aylık bu maceranın içinde olan bir acemi olarak, adını önceden hiç duymadığım bu razor'la ilgili güzel ve bilgilendirici incelemeniz ve beni keyifli bir keşife yönelttiğiniz için.
Yazdıklarınızı okuduktan sonra, Çin ürünlerine mesafeli bakan biri olmama rağmen hemen ısmarladım bu ürünü. Dün geldi.
Öncelikle göze çok hoş gelen tasarımını sevdim.
Bu sabah agressive'lik seviyeleri olarak 3 ve 4 numaralı ayarlarda traş oldum, Astra yeşil jilet kullanarak.
Müthiş konforlu bir traş verdi. Gerçekten çok iyi bir iş çıkartmış bu Çinli üretici dedirtti bana etkili ve konforlu geçen traşım.
Razor koleksiyonuma (ki 3 ay önce bana bu virüsü bulaştıran arkadaşımın tavsiyesiyle aldığım EJ 89 sonrası, Fusion'lardan sonra ne güzel bir jiletli makinem oldu, bu bana yeter demiştim, arkadaşım ise, 'dur daha yeni başlıyorsun' demişti müstehzi bir edayla
) sayenizde eklenen bu 4. makine ile tıraş keyfim iyice arttı. Bir önyargımı da yıktınız.
Teşekkür ederim
Sent from my iPad using Tapatalk