Yorumları: 599
Konuları: 12
(20/03/2017, Saat: 11:36)izbe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Teşekkür ederim hocam. Sizin yorumlarınıza değer veriyorum. Dediğinizi yapıcam, birkaç üyemizin yorumu da gelsin ondan sonra almayı planlıyorum. Zira b&b de de sizin yorumlarınıza benzer (reformülasyondan sonrası) yorumlar okudum az önce.
Al başkanım al. Ben de aldım ama daha gelmedi. Bu fiyata kaçmaz.
Tek Sabun, Tek Fırça, Tek Alet, Tek Jilet...
Yorumları: 1,125
Konuları: 29
(20/03/2017, Saat: 11:45)corpus36 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Al başkanım al. Ben de aldım ama daha gelmedi. Bu fiyata kaçmaz.
Gelince bi incele de bizi bilgilendir başkanım be. Zira dolapta koyacak yer kalmadı. Her yer sabun krem de/se aletler, hanım, geçen, üç çocuklu adamsın, şu hale bak, genç kız gibi dolabın var dedi. Bozuldum.
Yorumları: 1,143
Konuları: 16
(20/03/2017, Saat: 11:47)izbe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Gelince bi incele de bizi bilgilendir başkanım be. Zira dolapta koyacak yer kalmadı. Her yer sabun krem de/se aletler, hanım, geçen, üç çocuklu adamsın, şu hale bak, genç kız gibi dolabın var dedi. Bozuldum.
Sormayın, durum bizde de pek farklı değil.
Başkası ne derse desin, denemeden olmuyor. Hele parfüm vs. tamamen görece şeyler.
Ralph Lauren Safari, gerçekten beğendiğim bir koku. Ama gel gör ki ben de durmuyor.
Ne yapalım kullanmayalım mı
Dünyayı görüşüne göredir, insanın dünya görüşü. Maddeci için, gözyaşı tuzlu su, kalp ise kan pompasıdır...
Yorumları: 599
Konuları: 12
(20/03/2017, Saat: 11:47)izbe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Gelince bi incele de bizi bilgilendir başkanım be. Zira dolapta koyacak yer kalmadı. Her yer sabun krem de/se aletler, hanım, geçen, üç çocuklu adamsın, şu hale bak, genç kız gibi dolabın var dedi. Bozuldum.
Ya hiç sorma. Bizim hanım da bana benim bu kadar çeyizim yoktu dedi Gelince bi inceleme patlatırım klavyem döndüğünce...
Tek Sabun, Tek Fırça, Tek Alet, Tek Jilet...
Yorumları: 921
Konuları: 2
(20/03/2017, Saat: 10:27)Tahir Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Chinaski Yağız Üstat ve
@DeaKen Üstat sıhhatler ve güzel bir haftanız olsun
Teşekkürler @Tahir üstat
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bizim kalbimiz hep kırıktır çocuk. Ama, yinede eksik etmeyiz sol cebimizden umudu..
Nazım Hikmet
Yorumları: 6,129
Konuları: 46
@AKadir abi harika bir tıras gecmis. Sıhhatler olsun.
@onurcakmak fırcana bittim.
@emrah06 kardesim cok klasik guzel bir tıras gecmis belli. Bir tıras sonrası, fırca nemli iken bir cımbızla, fırcadaki batıcı ucları ayıklamanı tavsiye ederim eger yapmadıysan, saltuk kardesimin forumda konu hakkında guzel bir yazısı var tavsiye ederim.
Yorumları: 127
Konuları: 0
(20/03/2017, Saat: 13:59)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @emrah06 kardesim cok klasik guzel bir tıras gecmis belli. Bir tıras sonrası, fırca nemli iken bir cımbızla, fırcadaki batıcı ucları ayıklamanı tavsiye ederim eger yapmadıysan, saltuk kardesimin forumda konu hakkında guzel bir yazısı var tavsiye ederim.
Teşekkür ederim üstat, haftaya nostaljik bir başlangıç yaptım. Omega 10049 rotasyon döneminde emek isteyen bir fırça. Islakken batıcı kılları tespit etmek zor oluyor. O yüzden sert kılları kuru haldeyken ayıkladım. Şu an çok memnunum. Fiyat performans açısından gayet tatmin edici bir fırça.
Yorumları: 2,889
Konuları: 24
(20/03/2017, Saat: 10:27)Tahir Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Chinaski Yağız Üstat ve
@DeaKen Üstat sıhhatler ve güzel bir haftanız olsun Teşekkürler üstat
GM 5 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
"Keen as this razors edge invisible" W. Shakespeare
Yorumları: 814
Konuları: 1
tam çekim anında bastıran yağmura rağmen devam .....herkese sıhhatler olsun
insan sorunlarını anlatmak ile onlara çözüm bulmanın aynı şey olmadığını anladığında artık büyümüş demektir
Yorumları: 1,076
Konuları: 8
(21/03/2017, Saat: 18:57)neoromancer Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
tam çekim anında bastıran yağmura rağmen devam .....herkese sıhhatler olsun
Üstad sıhhatler olsun .Bu saate kadar Günün Tıraşı yazan olmamış .Günü kurtardınız .Herzamanki gibi ekipmanlar şahane.Birde senin fotolarda arka fona hastayım ben..Yeşili özledik.
|