Yorumları: 10
Konuları: 0
Yadigar Longines'i talihsizlikle Gürcistan'da çaldırdıktan sonra, 2-3 yıldır elim yeni saat almaya gitmiyor. Komşuların kollarındakilere imrenmemek elde değil, herkese iyi haftasonları
etiam capillus unus habet umbram
Yorumları: 1,519
Konuları: 13
(01/04/2017, Saat: 11:17)cihankeskin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu Vostok cok temizmis. Kayis da harika durmus. Bayildim dogrusu.
Beğenmenize sevindim üstadım
. Modifiyeli Amphibialar çok karizmatik oluyorlar. İleride bir tane daha edinmeyi isterim. F/P ve estetik olarak harika saatler.
Haydi hayırlı tıraşlar...
Yorumları: 1,143
Konuları: 16
Dünyayı görüşüne göredir, insanın dünya görüşü. Maddeci için, gözyaşı tuzlu su, kalp ise kan pompasıdır...
Yorumları: 372
Konuları: 5
Buda benim seiko saatim. Yaklaşık 15 yıldır kolum da. Titanyum olmasından dolayı hem hafif hemde dayanıklı.
Yorumları: 2,249
Konuları: 28
Selamlar arkadaşlar, içinizde birçok tsf üyesi olduğunu bildiğimden yardımızı isteyeceğim. Garip bir şekilde tsf giriş şifrem çalışmıyor. Resetlemeyi her yolu denedim fakat nafile, tsf de adminlerden biri bu konuda yardımcı olabilirmi acaba. Malum ben ulaşamıyorum tsf kullanıcı adımda tipsol. Bir yolu mümkünmüdür acaba yeni şifre almanın.
e mail adresim tipsol@me.com
Yorumları: 599
Konuları: 12
Tek Sabun, Tek Fırça, Tek Alet, Tek Jilet...
Yorumları: 921
Konuları: 2
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bizim kalbimiz hep kırıktır çocuk. Ama, yinede eksik etmeyiz sol cebimizden umudu..
Nazım Hikmet
Yorumları: 219
Konuları: 2
Yorumları: 10
Konuları: 0
(03/04/2017, Saat: 14:23)kerimovic Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Aklimdaki saatlerden biri. Guzel zamanlarda kullaniniz.
LG-H818 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorumları: 6,129
Konuları: 46
Actınız bu konuyu deprestirdiniz uykudaki saat merakını